Lærlingplass høsten 2017

Isachsen ble stiftet i 1986 og er et av Norges ledende entreprenørkonsern innenfor anleggsdrift. Evnen til hele tiden å se litt lenger enn til dagen i dag, er vår kanskje viktigste styrke. En fremoverlent og samfunnsbevisst forretningsdrift har lagt grunnlaget for 30 års sammenhengende vekst. Hver dag møter mer enn 600 dyktige fagarbeidere på jobb for å gi sitt bidrag til at landets infrastruktur hele tiden blir litt bedre og litt tryggere. Isachsen – entreprenørskap satt i system. 

Les mer om oss på www.isachsengruppen.no

FirmaIsachsen Gruppen
FylkeFlere fylker
StedØstlandet / Solbergelva
Søknadsfrist17.03.2017

Velkommen til arbeidslivet!

Isachsen Gruppen er en av bransjens største lærlingebedrifter. Som lærling hos oss blir du kollega med mer enn 600 dedikerte ansatte. Våre medarbeidere er svært forskjellige, men noen grunnleggende ting har de felles: Sterk arbeidsvilje. Pågangsmot. Humør. Handlekraft og løsningsevne.

Som lærling er du morgendagens arbeidstaker. Dine arbeidsoppgaver i læretiden vil stort sett være de samme som for de øvrige ansatte i bedriften. Forskjellen er at du skal lære et fag i løpet av læretiden. Ved læretidens slutt skal du opp til en fagprøve/kompetanseprøve i faget ditt. Mer om dette kommer vi tilbake til i løpet av læretiden.

Lærling i dag – leder i morgen?

Vi gir ansvar og tillit til mennesker som brenner for faget. Din utvikling starter så snart du går inn døren - hos oss er eksemplene mange på at initiativ og arbeidsvilje kan bringe deg både ett og flere trinn oppover på karrierestigen. Gode resultater for Isachsen avhenger av din innsats og utvikling - vi investerer både tid og ressurser i personer som er innstilte på å gjøre en innsats og lære.

Velkommen som lærling i Isachsen - tar du utfordringen?

Vi søker lærlinger i følgende fag:

  • Vei- og anleggsarbeider
  • Betongfagarbeider
  • Anleggsmaskinfører
  • Anleggsgartner
  • Yrkessjåfør

Kvalifikasjonskrav:

  • Bestått VG1 og VG2
  • «Godt» i orden og adferd
  • Lite fravær samlet
  • Personlig egnethet

I en søknad skal CV medfølge og karakterutskrifter fra videregående skole.

(Send gjerne med attester fra tidligere arbeidsgivere)

SØK HER

Kontaktperson

Vidar Kjenås

Fagansvarlig opplæring

vidar.kjenaas@isachsenas.no

979 94 049

Vis flere stillinger: