Anleggsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Building
FylkeOslo
Søknadsfrist10.02.2017

NCC Building i Norge har ca. 750 ansatte og består av distriktskontorer i Trondheim, Bergen, Drammen, Asker og Oslo, samt datterselskapene Haandverkerne, Noveta og Murerfirma Jan E. Engebretsen. Vår kjernevirksomhet er innen oppføring av bolig-, offentlige bygg og næringsbygg.

Distrikt Øst består av to avdelinger, i Oslo og Sarpsborg. Vi er ca. 130 ansatte og har som mål å levere kvalitet etter våre kunders behov. Vårt markedssegment er alle typer bygg innenfor nybygg og rehabilitering for både offentlig og private utbyggere. Vi gjør også næringsbygg i egenregi for vårt eiendomsutviklingsselskap NCC PD. Til vårt avdelingskontor i Oslo søker vi:

ANLEGGSLEDER

Som anleggsleder i NCC Building tar du den operative ledelsen for produksjon. I rollen vil du ha et overordnet ansvar for tidsplanlegging, styring og kontroll av virksomheten på byggeplassen. Du arbeider aktivt for å engasjere dine medarbeidere på ulike nivåer i prosjektet. Du vil ha ansvar for leverandører, underentreprenører og styring mot egenproduksjon. Du vil også være ansvarlig for oppfølgning av kvalitet, fremdrift, helse, miljø og sikkerhet.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må ha interesse av å drive morgendagens arbeidsmetoder og våge å tenke nytt. Vi ser etter deg som brenner for digitalisering og har erfaring med BIM. Du er en god leder som er prosess- og løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. For å få til dette vil du ha god støtte fra kompetente medarbeidere med lang erfaring i NCC.

Som anleggsleder ønsker vi at du har:

  • minimum 3-5 års erfaring fra bygg eller anleggsprosjekter, og kan vise til vellykkede prosjekter under din ledelse
  • utdanning som ingeniør eller ved teknisk fagskole
  • god økonomisk forståelse for styring av store prosjekter
  • gode samarbeidsevner og er utadvendt
  • en energisk personlighet og er resultatbevisst

Vi tilbyr lederansvar, godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem - start utfylling nedenfor.

Søknadsfrist: 10.02.2017

Interessert? Her er noen av de spennende prosjektene vi jobber med for tiden:

Brynseng skole

Valle

Valkyrien

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa. Vi bygger og utvikler boliger og næringseiendom, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur.

Søk her

Kontaktpersoner:

Trond Bergsland
Avdelingsleder, Oslo
+4798265609
trond.bergsland@ncc.no

Hege Skinner
HR-partner DK Øst Building, NCC Norge AS
+47 915 75 249
hege.skinner@ncc.no

Vis flere stillinger: