Traineeprogram prosjektutvikling 2017

JM konsernet er en av Nordens ledende boligutviklere. Virksomheten fokuserer på nybygg med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet har en omsetning på ca 14 milliarder SEK og har ca 2300 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Buskerud, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi har JM både i Sverige og Norge en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. I Norge drives denne virksomheten av Region Entreprenør og har en årlig omsetning på ca. 450 millioner NOK.

FirmaJM Norge
FylkeOslo
StedLilleaker
Søknadsfrist19.02.2017

Nå søker vi etter talenter til vårt traineeprogram med spesialisering i prosjektutvikling, som starter i august 2017. For oss er det viktig med langsiktighet, og for å sikre vår ledertilgang over tid, gir vi våre nye traineer de beste forutsetningene for å kunne fortsette sin reise innenfor JM. Traineeprogrammet går over to år, og på sikt ser vi for oss at du vil ta på deg lederroller hos oss. Vi søker med andre ord etter deg som har potensial til å bli en nøkkelperson i JM, og som kan bidra til å utvikle virksomheten.

Søkere til den norske delen av traineprogrammet vil bli ansatt i JM Norge. JM Norge har kontorer i Bergen, Stavanger, Tønsberg og Oslo, med hovedkontor på Lilleaker. Vi bygger nå opp nytt kontor i Trondheim, og i tillegg har vi entreprenørvirksomhet på Rasta utenfor Lillestrøm. Det søkes også om traineer til virksomheten i Stockholm, Gøteborg, Malmø og Uppsala.

Programmet

Du vil arbeide innenfor forskjellige områder i JM underveis i programmet, og på den måten får du kunnskap om vår virksomhet, våre prosesser og vår kultur. Programmet går over to år og består av fem moduler med en varighet på ca. fem måneder hver. Etter hver modul følger en uke der du sammen med andre traineer i programmet får teoretisk påfyll med fokus på lederskap og personlig utvikling. Du vil bli utplassert et annet sted eller i en annen region i minst en av modulene. Dine traineekollegaer fra Norge og Sverige vil du hovedsakelig møte i teoriukene.

Etter avsluttet traineeprogram er du klar for en ny stilling. Vårt mål er at du får en tydelig karrierevei frem til en stilling i JMs prosjektutviklingsorganisasjon og på sikt i en lederstilling, men det er viktig at du selv bidrar til å gjøre traineeperioden til den plattformen du vil ha for din videre karriere.

Din profil

Du har sivilingeniøreksamen / mastergrad med spesialisering i bygg, byggeteknikk, miljøteknikk, byutvikling og urban design, by og regionplanlegging, konstruksjoner og materialer, arkitektur eller industriell økonomi. Du er nyutdannet eller har maksimalt to års erfaring fra arbeidslivet. Ledererfaring, bransjeerfaring og/eller engasjement ved siden av studiene er en fordel.

For oss er det en selvfølge at du deler våre verdier: kvalitet, pålitelighet, langsiktighet, engasjement, lydhørhet og stilfølelse.

Da du vil arbeide innenfor ulike deler av JM, er det viktig at du har lett for å samarbeide og knytte nye kontakter. For å lykkes kreves det også at du har evnen og viljen til å utvikle deg, i tillegg til å være nysgjerrig og analytisk anlagt.

Vårt tilbud

Du får en spennende utfordring med arbeidsoppgaver der du får stort ansvar. Under utplasseringene får du mulighet til å samarbeide med mange av våre kompetente og engasjerte medarbeidere. Hvis du gjør en god jobb og viser initiativ og interesse, vil du ha svært gode utviklingsmuligheter i JM.

Ansettelsesprosessen

Søknadsfristen er 19. februar. Søk nedenfor ved å legge ved CV, personlig søknad, attesterte kopier av vitnemål, samt navn og telefonnummer til to referansepersoner. Traineeprogrammet starter i august 2017.

Hvis du har spørsmål om programmet, kan du gjerne kontakte Josefine Axell i Academic Search, tlf.: + 46 (0) 8 555 15 725 eller josefine.axell@academicsearch.se

Vi ser frem til å motta din søknad !

SØK HER

Vis flere stillinger: