Illustrasjon: Henning Larsen Architcts

NCC utvikler nytt hovedkontor for Nemko på Lysaker

Nemko har signert leiekontrakt på 4.800 kvadratmeter i NCCs kontorprosjekt PP11 i Philip Pedersens vei 11 på Lysaker.

Innflytting skjer i 4. kvartal 2018.

– Dette er veldig spennende for oss, og vi gleder oss til å flytte inn i nye og fremtidsrettede kontorer som bedre gjenspeiler oss som selskap. Fleksibiliteten i PP11 gir oss meget gode muligheter til å effektivisere arbeidsflyten, spesielt siden vi har mange laboratorieinstallasjoner. Samtidig gir dette nye hovedkontoret oss meget god profilering og en mulighet til å styrke vår posisjonering, sier Rune Slapgard, direktør for HR-, IT- og organisasjonsutvikling i Nemko.

Nemkos nye kontorer blir på rundt 4800 kvadratmeter beliggende i byggets 1. til 3. etasje. De blir den desidert største leietakeren i PP11 som totalt er på fire etasjer (ca 6300 m2). NCC utvikler også prosjekt på nabotomten i PP9, som består av 11.000 kvadratmeter.

– Vår flytting gir oss samtidig muligheten til å foreta en endringsreise. Nemko har vært i samme lokaler siden 1950-tallet, og vi ser veldig fram til å ta plass i et bygg som er designet for og tilpasset våre behov, sier Rune Slapgard.

NCC utviklet og overleverte i fjor 18.500 kvadratmeter kontorbygg i PP5-7 til Technip Norge, og satser nå altså videre på en av de siste næringstomtene i vestkorridoren i Bærum kommune.

– Vi er svært glade for at en global organisasjon som Nemko velger å samarbeide med NCC ved flytting av sitt norske hovedkontor. PP11 gir dem lokaler med en unik plassering, som gir kontrasten mellom visuell identitet mot E18 på den ene siden og naturomgivelser på den andre siden, sier administrerende direktør Manne Aronsson i NCC.

PP11 planlegges miljøsertifisert til BREEAM-nivået Excellent. Dette innebærer et økt fokus på inneklima, økologi, livssyklus, avfall, samt energi- og vannforbruk. PP11 er tegnet av Henning Larsen Architects.