Administrerende direktør i Steen- & Lund-gruppen Pål Lund (t.v.) ønsker daglig leder i Bardalen, Steen & Lund AS Herbjørn Bardalen (midten)og ny eier John Gunnar Knutsen lykke til med videre drift av selskapet.

Ny eier av Bardalen, Steen & Lund AS

Steen & Lund-gruppen rendyrker sin anleggsgartner- og landskapsentreprenørprofil og har solgt sine aksjer i transportselskapet Bardalen, Steen & Lund AS til Gunnar Knutsen Holding.

Dette melder Steen & Lund i en pressemelding.
Salget vil forsterke kapasiteten og tilby kundene til Gunnar Knutsen AS og Bardalen, Steen & Lund AS større fleksibilitet. Steen & Lund-gruppen rendyrker sin virksomhet som anleggsgartner og entreprenør, og vil med dette ha tilgang på en solid samarbeidspartner innen alle typer transport, heter det i pressemeldingen.
- Vi synes det er synd og miste så flinke folk som det er i Bardalen, Steen og Lund. De har bygget opp dette til det det er i dag. De ansatte i Bardalen, Steen og Lund gjør en kjempejobb», sier Pål Lund i Steen & Lund-gruppen.
Bardalen, Steen & Lund AS har hatt en svært positiv utvikling med sin satsing på spesialtransport og tett kundeoppfølging. Salget tilfører Gunnar Knutsen ressurspersoner og andre typer krokbiler, kranbiler og-trekkvogner enn det de har i dag. Gunnar Knutsen har i mange år tidligere vært hovedleverandør av løsmasser og transport til Steen og Lund AS.

- Med dette oppkjøpet styrker vi vår posisjon, og har tro på et videre tett og godt samarbeid med Steen & Lund-gruppen», sier John Gunnar Knutsen.
- Vi ser frem til videre samarbeid med markedets beste aktør innenfor massehåndtering og transporttjenester. Gunnar Knutsen AS har mange års erfaring med dette i vårt kjerneområde, bekrefter Pål Lund.

Herbjørn Bardalen vil med nye ressurser innen sitt virksomhetsområde få hjelp til og styrke Bardalen Steen og Lund AS.

- Dette vil helt klart kunne gi bedre service til eksisterende og nye kunder, sier Bardalen.

Han er ydmyk og tilfreds med å nå være med på laget til Gunnar Knutsen AS, og dermed få innblikk i ett meget veldrevet selskap.