Oslo skatehall ligger på Voldsløkka og er Oslo kommunes første spesialbygde skatehall for alle deler av skateboarding; street, bowl og vert. Foto: Finn Ståle Felberg/Kultur- og idrettsbygg Oslo KF.

Oslos første skreddersydde skatehall åpner 12. januar

Et år etter at de første spadetakene ble tatt, åpner Oslo kommune sin første spesialbygde skatehall på Voldsløkka.

Oslo skatehall rommer alle grener innenfor skateboarding; street, bowl og vert, og fremstår som Norges mest skreddersydde skatehall.

– Det er viktig for oss å bygge etter brukernes behov. Gjennom hele planleggingsprosessen har vi vært i tett dialog med skaterne for å forme Oslo skatehall til å bli mest mulig funksjonell. Nå gleder vi oss til å åpne dørene til det som blir en storstue for rullebrettkjørere i Oslo og kanskje for resten av landet, sier direktør Eli Grimsby i Kultur- og idrettsbygg Oslo KF.

Oslo skathall er først og fremst en brukshall som skal bidra til å dekke det økende behovet for lavterskeltilbud og selvorganisert idrett. Anlegget er tilpasset både nybegynnere og proffe. Samtidig tilfredsstiller Oslo skatehall internasjonale konkurransekrav, og vil være et naturlig valg for å arrangere både nasjonale og internasjonale mesterskap.