Leder Innesalg - Gjøvik

Natre Vinduer AS er en landsdekkende produsent av vinduer, med fire fabrikker, 3 regionale salgskontorer og hovedkontor på Gjøvik. 75 års erfaring har gjort Natre til en ledende aktør i det norske markedet. Produktene distribueres gjennom de største norske byggevarekjeder og til industrikunder. Virksomhetens geografiske spredning og nærhet til markedet, sikrer landsdekkende tilstedeværelse og en rask og trygg distribusjon. Selskapet har rundt 300 ansatte og omsetter for ca. 580 MNOK.

Natre legger stor vekt på kvalitet, design, service og praktiske løsninger i sitt produktsortiment, som omfatter toppsving, sidesving, sidehengslet, fastkarm, balkongdører, heve-/skyvedører og et innadslående sortiment.

Natre Vinduer AS er eid av danske VKR Holding med 13000 ansatte og virksomheter i mer enn 40 land.

FirmaNatre Vinduer
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfristsnarest

Som leder for innesalg får du en sentral posisjon i en profesjonell og faglig sterk salgs- og serviceorganisasjon. Du får ansvaret for å lede og utvikle en avdeling på ca. 15 personer, fordelt på 3 ulike salgslokasjoner. Du vil lede Gjøvik-kontoret, samtidig som du har overordnet ansvar for alle våre salgsteam.

Vi søker

Vi søker en leder som skal jobbe aktivt med å utvikle en enhetlig arbeidsmetodikk og målstyring på tvers av salgslokasjoner. Som leder forventes det av deg at du er tilgjengelig og understøtter våre salgskonsulenter ved å håndtere en overordnet dialog med fabrikker og øvrig ledelse i Natre Vinduer. Det forventes videre at du har et kontinuerlig fokus på å utvikle og optimere prosesser og systemer.

Rett kandidat har ledererfaring, gjerne fra et innesalgsmiljø, samt gode motivasjons-, kommunikasjons- og lederegenskaper. Du har erfaring med profesjonell kundebehandling, kompetanseutvikling og effektivisering av prosesser og strukturer.

Som person har du en strukturert arbeidsform kombinert med naturlig forretningssans og evnen til å tenke nytt. Du er målrettet, initiativrik og går gjerne foran med lyst og mot til å utfordre dine omgivelser i din bestrebelse etter alltid å skape bedre løsninger. Du drives av å jobbe med mennesker, legge forholdene til rette, få ting til å fungere og det å skape fornøyde kunder. Leder for innesalg i Natre, er en utadvendt, inspirerende og nysgjerrig lagspiller.

Stillingen inngår i Natres ledergruppe for salg, og rapporterer til Salgssjef Norge.

Vi tilbyr

  • Ansettelse i en solid virksomhet i sterk vekst, og med nasjonal tilstedeværelse
  • En sentral og spennende stilling, hvor du får muligheten til å forme bransjens beste innesalgsteam
  • Et godt miljø med dyktige fagfolk
  • Konkurransedyktige betingelser

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt Trond Rønningen tlf. 992 62 590 eller Tore Svalastog tlf. 934 94 900 i Orion Search International AS. Vi imøteser din søknad og CV gjennom Orions søkesystem snarest.

Søk her

Vis flere stillinger: