Cool Realistic White plastic bucket. Vector White plastic bucket with White lid. Product Packaging For food, foodstuff or paints, adhesives, sealants, primers, putty. Vector

Polyseam lanserer ny interiørmaling

Polyseam lanserer etter flere år med forskning og utvikling sin nye GRAFT Interiørmaling FR-1. 

- Malingen er både brannklassifisert, uten farlige avgasser, slitesterk og har god dekkevne. Malingen er den første på markedet som er CE-merket og har fullverdig Europeisk Teknisk godkjennelse, heter det i en melding fra selskapet. Malingen, som lagerføres hos Polyseam i Norge, skal først og fremst være dekorativ men med egenskaper som sikrer mot spredning av brann og beskytter menneskers helse mot farlige kjemikalier.

- Malingen er slitesterk, robust og designet for å vare. Den kan rengjøres med en fuktig klut uten å risikere å vaske av malingen.Malingens levetid forventes å være minimum 12 år, skriver de videre.

Det skal ikke inneholde noen farlige kjemikalier og emisjoner med nærmest null VOC.

- Malingen har beste mulige brannklassifisering og forvandler brennbare vegger, tak og himlinger til ubrennbare overflater. Ved å male trefiber-vegger, transformeres også veggene fra å være svært brennbare til å bli en brannklassifisert konstruksjon som kan benyttes til oppbygging av brannceller. Ved å male ovenpå eksisterende vann- eller løsemiddelbasert maling så beskyttes også de gamle overflatene mot brann slik at man kan oppgradere brannsikkerheten i eksisterende bygninger uten å måtte rive og bygge nytt, heter det i meldingen.

Malingen leveres i 10 standardfarger samt spesialfarger.