ADK-1 rørlegger

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfristsnarest

Vi opplever en økende etterspørsel etter ADK-1 sertifiserte rørleggere fra våre kunder. Og vil derfor komme i kontakt med deg som kan jobbe effektivt og samtidig yte det lille ekstra for å sikre kvalitet i alle ledd.

Arbeidsoppgavene vil hovedsaklig være etablering av nyanlegg samt rehabilitering av eksisterende anlegg.
Du må ha evnen til å jobbe selvstendig med en ekstra drive etter å gi det lille ekstra. Vi verdsetter god arbeidsmoral og motiverte ansatte, som har en sterk gjennomføringsevne samt kommuniserer godt.

Det er ønskelig med erfaring fra lignende arbeid og at du er opptatt av helse, miljø og sikkerhet.

Det er også viktig at du er opptatt av å gjøre andre rundt deg gode for å være medvirkende til et godt faglig og sosialt miljø.

Vi kan tilby tett og personlig oppfølging i et faglig sterkt miljø hvor det skal være høyt under taket.

Høres dette ut som noe for DEG så SØK!

Søk her

Kontaktperson

Eva Carine Dahl

Bemanningsrådgiver

ecd@rettbemanning.no

924 12 120


Vis flere stillinger: