Produksjonssjef

Brønnøy Kalk AS ble etablert i 1997 og er et heleid datterselskap i Norsk Mineral AS. Norsk Mineral er et norskeid selskap med aktiviteter innenfor mineraler, industri, eiendom, finans og fornybar energi både i og utenfor Norge. Brønnøy Kalk tar ut kalkstein for videreforedling til pigment for papirindustrien. Virksomheten har ca. 50 ansatte og engasjerer ytterligere ca. 25 årsverk ved anlegget. Brønnøy Kalk er en hjørnesteinsbedrift i Velfjorden, lokalisert like ved Hommelstø, en halvtime fra Brønnøysund. Bedriften er i vekst og i en kontinuerlig forbedringsprosess. Norsk Mineral har hovedkontor i Molde samt avdelingskontor i Trondheim og Oslo.

FirmaBrønnøy Kalk
FylkeNordland
StedHommelstø
Søknadsfristsnarest

Brønnøy Kalk AS søker Produksjonssjef

Brønnøy Kalk ønsker å være i førersetet på teknisk utvikling, utnytte stordriftsfordeler og arbeide med kontinuerlige produksjons- og kostnadsforbedringer for å kunne være konkurransedyktig internasjonalt. Vi søker en person med ledererfaring som har gode samarbeidsegenskaper, er positiv og løsningsorientert til vårt anlegg på Akselberg.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Produksjonsledelse og planlegging
  • Overordnet ansvar og oppfølging av den daglige drift
  • Initiere og følge opp HMS-arbeidet i bedriften
  • Pådriver i teamutvikling og forbedringsarbeider i driften
  • Kartlegge og avdekke forbedringsområder
  • Kontinuerlige kostnadsforbedringer
  • Kalkyler og budsjettering

Vi ser for oss en person med utdannelse innen bergverk og anleggsvirksomhet. Du bør ha ledererfaring og ha evne til å motivere og utvikle medarbeidere. Du må være inkluderende, ha gode samarbeidsegenskaper både internt og eksternt. Du må være analytisk, være løsningsorientert, ha gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig og ha evnen til å arbeide i team og være selvstendig.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser i et spennende, aktivt og hyggelig miljø sammen med erfarne og flinke medarbeidere.

Vi forutsetter at du også har gode kunnskaper i norsk og engelsk. Bedriften foretrekker at du bor i Brønnøyregionen. Stillingen rapporterer til daglig leder og inngår i selskapets ledergruppe. Kvinner oppfordres til å søke.

Hvis du ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med daglig leder Raymond Langfjord, telefon 957 36 734 eller mail raymond.langfjord@nomin.no

Søknad med CV sendes snarest på epost til: post@nomin.no

Vis flere stillinger: