Jarle Hillestad (fra venstre), Carl Christian Fon, Odd Henrik Almehagen og Joakim Aarøe i Fon Anlegg. Foto: Fon Anlegg

Carl C Fon-grunnlegger forlater bedriften for å satse på Fon Anlegg

Etter henholdsvis 28 og 17 år i den NCC-eide maskinentreprenørbedriften Carl C Fon, starter Carl Christian Fon og Jarle Hillestad opp på nytt i Fon Anlegg.

– Egentlig var vi som to dølahester som bøyde av, og lot andre ta over stafettpinnen i Carl C Fon. Men vi vil ikke slutte med det vi liker best, nå som vår epoke som store entreprenører er over, sier Carl Christian Fon i en pressemelding fra den nyoppstartede maskin- og grunnentreprenøren.

Det har gått fem år siden gründeren av Carl C Fon signerte en salgsavtale med NCC som forpliktet ham og daglig leder og medeier Jarle Hillestad til ikke å starte ny virksomhet de neste fem årene.

Målet for 2017 er, ifølge pressemeldingen, å jakte mindre jobber for maskinentreprenører i Sandefjord, Larvik og Tønsberg.

– Vi er maskinentreprenører, grunnentreprenør, vi skal påta oss oppdrag som graving, opparbeide vei, vann og avløp til hus- og hyttetomter, forklarer Hillestad.

– Nå vil vi tilbake til de gode, personlige kundemøtene, og bygge stein på stein for en sunn forretningsdrift. Der vi følger kunden fra det første møtet til jobben er fullført, fortsetter han.

Med seg på det nye laget har Fon og Hillestad to anleggsledere, Joakim Aarøe og Odd Henrik Almehagen. Det var disse to som etablerte dagens Fon Anlegg i 2015.