Key Account Manager

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Industry
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist20.01.2017

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samt fundamentering. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

Steinmaterialer har i dag 10 pukkverk i Norge og tilbyr pukk og grusprodukter til en rekke bruksområder. Stein, pukk, grus og sand brukes i all bygge- og anleggsvirksomhet, samt som tilslag til asfalt- og betongproduksjon. NCC leverer pukk, grus og sand i ulike størrelser til slik virksomhet, samt til privatpersoner.


Vi søker nå:

KEY ACCOUNT MANAGER - Steinmaterialer

Stillingen er utfordrende og karrieremessig interessant for den rette kandidaten. Som KAM vil du være med å bygge opp et salgsmiljø i Sektor Steinmaterialer og bli en viktig medspiller for avdelingslederne og salg -og markedssjefen i å bygge opp en effektiv salgsorganisasjon og bidra til å nå målene om vekst. Arbeidsstedet vil være ved vårt kontor på Hedrum (Larvik) og vil rapportere til salg -og markedssjef. Utstrakt reisevirksomhet må påregnes, primært i Vestfold og Telemark.

Som Key Account Manager (KAM) vil du være ansvarlig for systematisk kundeoppfølging i eget markedsområde med eksisterende kunder. Du vil være avsvarlig for å etablere kunder med nye produkter og markedsområder. Dine arbeidsoppgaver vil inkludere aktivt salg, planlegging og gjennomføring av kundeaktiviteter, jevnlig oppfølging og kontakt med beslutningstakere hos kunder, samt sørge for samsvar mellom salg og leverande i samarbeid med avdelingsleder. Du vil også delta i interne forbedringsprosesser innen salg og markedsføring.


Som Key Account Manager er det avgjørende at du har:

  • ingeniør/økonom utdanning
  • relevant praksis
  • minst 2 års erfaring fra salg
  • kjennskap til prosjektvirksomhet er en fordel


For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.


Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist er 20. januar 2017.


NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

NCC Industry dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus og produksjon og utlegging av asfalt. Både produkter og metoder i NCC Industry utvikles slik at virksomheten i minst mulig grad påvirker miljøet. Nye energibesparende asfaltprodukter, gjenvinning av asfalt og alternativt drivstoff er noen eksempler.

Søk her

Kontaktpersoner:

Øystein Nordtorp
Salgssjef Steinmaterialer
+47 970 86 595
oystein.nordtorp@ncc.no

Vis flere stillinger: