Eiendomsutvikler

Vårt mål er å være en av Oslos ledende boligutviklere.

Gjennom å utvikle attraktive eiendommer på en optimal måte, samtidig som vi bygger moderne og funksjonelle boliger med gode planløsninger setter vi et fotavtrykk på byen. Vi har derfor høyt fokus på arkitektur og prosjektenes estetiske kvaliteter.

Per 3. kvartal 2016 har selskapet solgt boliger for totalt cirka 5 milliarder kroner siden oppstarten. Selskapet har for tiden cirka 1800 boliger under utvikling.

FirmaAssessit for Neptune Properties
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2017

Neptune Properties har i dag rundt 20 ansatte med egen arkitekt-, prosjektleder-, markeds- og regnskapsavdeling. Alle bidrar til at selskapet holder en høy standard i de ulike prosjektfaser fra kjøp av tomt til overlevering av ferdig boligprosjekt. Tre av selskapets eiere er ansatt i Neptune Properties, og er svært delaktige i kjøp og utvikling av de enkelte eiendommer. Vi har mange spennende prosjekter på trappene og derfor ønsker vi å styrke laget med en markedsorientert og dyktig eiendomsutvikler.

Som eiendomsutvikler hos oss vil du utvikle eiendomsprosjekter til først og fremst boligformål. Lede tverrfaglige prosjektprosesser i kontakt med offentlige myndigheter, konsulenter og samarbeidspartnere. Du vil arbeide med relasjonsbygging og identifisering av nye utviklingsmuligheter.

Det er en stor fordel om du kjenner til kommuneplan og reguleringer i Oslo kommune, eller har interesse for planreguleringer. Vi ser etter en kommersiell eiendomsutvikler med kremmerånd og økonomiforståelse.

Du er strukturert, analytisk og har et strategisk overblikk. Jobben krever høy grad av selvstendighet, samtidig som du evner å arbeide godt i team. Personlig egnethet vil vektlegges.

Kontaktpersoner

Øistein Magnussen
Partner
oma@assessit.no
90106060

Kenneth Ryvoll Klev
Seniorkonsulent
krk@assessit.no
+47 970 64 624

Søk stilling

Vis flere stillinger: