Erfaren miljørådgiver - vikariat

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil vær med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction.

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist06.01.2017

NCC Infrastructure, Civil Engineering, er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg.

I NCC Norge, Civil Engineering, har vi behov for å tilsette en erfaren miljørådgiver i 1-års vikariat fra 01.02.17 – 31.01.18da vår leder for miljø og bærekraft skal ut i permisjon.

ERFAREN MILJØRÅDGIVER - vikariat

Denne ressursen vil jobbe i avdelingen for Anbud og prosjektstøtte med miljøfaglig støtte og bidrag i anbudsprosesser og til våre anleggsprosjekt i utførelsesfase i Norge. Arbeidssted vil være NCCs hovedkontor på Brynseng i Oslo, og noe reising må påregnes.

Vi søker en erfaren miljørådgiver som har god kjennskap og erfaring med anleggsprosjekt, som kjenner til miljølovgivningen og har oversikt over miljøvennlige løsninger. Vi ser etter en person som trives med å jobbe i team, men som også evner å jobbe selvstendig og strukturert med egne oppgaver og er trygg på det. Vi ønsker oss en engasjert kollega med pågangsmot og høy arbeidskapasitet. Du er fremoverlent, men har også evnen til å lytte og finne de smarte løsningene.

Du vil drive aktiv anbuds- og prosjektstøtte til alle typer og størrelser av anleggsprosjekt. Du vil være ansvarlig for rapportering til NCCs Carbon Footprint (strømforbruk, fjernvarme, drivstoff) samt avfallsrapportering på forretningsområdet. Som miljørådgiver vil du arbeide for å implementere NCC sitt konsept "Sustainable Sites" og lede miljønettverket for forretningsområdet. Gjennomføring av opplæring internt i NCC vil også inngå i dine arbeidsoppgaver.

Som miljørådgiver er det viktig at du har:

  • erfaring fra bygg- og/eller anleggsbransjen
  • erfaring med å implementere og gi opplæring i prosesser og verktøy
  • gode skriftlige og muntlige egenskaper, både engelsk og norsk
  • relevant bachelor eller mastergrad
  • erfaring med miljøsertifiseringssystemer, BREEAM og/eller CEEQUAL
  • kjennskap til materialer og livssyklusanalyser er en fordel

Personlige egnethet vil også bli vektlagt.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Høres dette interessant og spennende ut? Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen – se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 6. januar 2017. 


Tiltredelse: 1. februar 2017

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene somgjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Kontaktpersoner:

Karsten Haugen

Avdelingsleder, Anbud og prosjektstøtte

+47 916 22 347

karsten.haugen@ncc.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: