Sales Manager Norway

ArcelorMittal er verdens største multinasjonale stålkonsern. Selskapet lager en rekke spesialiserte og patenterte stålprodukter, og hovedkontoret ligger i Luxemburg. Globalt er det ansatt 230 000 medarbeidere. Forretningsområdet Steel Fiber er en del av divisjonen Wire Solutions og produserer og selger stålfiber til betongarmering for bygg entreprenører, gulv og betongentreprenører samt betongprodusenter og beskrivende ledd.

Les mer om oss på www.arcelormittal.com/wiresolutions

FirmaArcelorMittal
FylkeOslo
Søknadsfrist20.01.2017

Verdens største stålkonsern innen Stålfiber

Vi skal styrke vår nordiske salgsorganisasjon i verdens største stålkonsern med en entusiastisk og teknisk kyndig Sales Manager Norway som får ansvar for det norske markedet. Vi ser etter deg som er strukturert og på en selvstendig måte kan identifisere nye forretningsmuligheter og drive hele salgsprosessen fra start til mål. Du kjenner godt til kundenes forretningsmodell og ulike produkter innen segmentet betongarmering. Salgene er ofte prosjektbasert, så det er en fordel at du har erfaring med prosjektsalg mot byggesektoren og beskrivende ledd. Vi tilbyr våre kunder tekniske og konkurransedyktige løsninger og vi søker derfor etter kandidater som kan ha en konsultativ og forretningsmessig diskusjon med kundene og fokusere på merverdi og øvrige fordeler med våre produkter.

I dag styres salget i Norden og Baltikum fra vårt kontor i Malmø. Sammen med salgsansvarlig for dette området vil du få ansvaret for å bygge opp det norske markedet. Dette skjer via kundebesøk med beslutningstagere hos bygg  entreprenører, gulv og betongentreprenører,  betongprodusenter, pre fabrikanter og beskrivende ledd. Du har støtte fra vårt kontor i Bissen og København som hjelper til med tekniske spørsmål og øvrig tilrettelegging.

Vi ser etter en person som liker å jobbe med nysalg, og som har en god byggeteknisk forståelse. Du kan ha en ingeniørutdannelse og tatt en kommersiell retning, eller en annen relevant utdannelse. Det viktigste er at du trives med å jobbe selvstendig og skape forretning innen dette bransjesegmentet. Du behersker engelsk både skriftlig og muntlig da dette er konsernspråket.

Vi kan tilby deg en rolle i et multinasjonalt konsern med store personlige utviklingsmuligheter. Du får en god opplæring i våre produkter og konsepter og firmabil. Du opererer fra hjemmekontor, og er fleksibel med hensyn til reisedøgn. Du rapporterer til Head of Steel Fibre Sales Nordic and Baltic Countries.

Spørsmål vedrørende stillingen rettes til Mercuri Urval ved Petter Haakonsen, tlf. 975 59 019. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: