Prosjektleder for tidligfase av skoleprosjekter

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 155 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her
www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist05.01.2017

Oslo er i vekst og Undervisningsbygg skal i årene fremover etablere nye skoleplasser og oppgradere eldre skolebygg. I konseptvalgfasen skal vi utrede alternative utvidelser av skoleanlegg og/eller nybygg som et beslutningsgrunnlag for valg av prosjekter. I forprosjektfase skal vi utvikle skolebygg vi kan være stolte av og samtidig sørge for at Oslo kommune får mest mulig skole for de pengene som er avsatt til formålet.

Arbeidsoppgaver

Utviklingsfasen kan omfatte konseptvalgutredninger, mulighetsstudier og skisse/forprosjekt. Som prosjektleder får du ansvar for en eller flere utredninger/prosjekter og skal sørge for:

  • Sikre at vi er omforent med kunde om oppdraget hva gjelder omfang, tid og kostnad
  • Etablere fremdriftsplan for utredning
  • Koordinere prosjektmedarbeidere og fagpersoner internt og mot andre avdelinger
  • Dialog med Plan og bygningsetaten, Byantikvar, Bymiljøetat og andre om rammer og føringer
  • Risikokartlegging og usikkerhetsstyring
  • Ansvarlig for å ivareta Byggherreforskriften/SHA i utviklingsfasen i et byggeprosjekt

Det forventes at du tar aktivt ansvar innenfor de oppgaver stillingen er tillagt, og at du bidrar til nytenkning og forslag til forbedringer i arbeidsprosesser og rutiner. Du skal også bidra til godt samarbeid med kunde/bestiller.

Kvalifikasjoner

  • Stillingen krever utdannelse som arkitekt, ingeniør eller tilsvarende primært på masternivå. Du er en driver med stor gjennomføringsevne, som er flink til å motivere andre og beholder roen under høyt arbeidstempo. At du er strukturert er en forutsetning. Du kommuniserer klart og tydelig, både muntlig og skriftlig. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Det legges vekt på personlige egenskaper.

Vi tilbyr

  • I utviklingsseksjonen er du med og påvirker hvor og hvordan skolebyggene i Oslo utvikles og det legges til rette for at du får utvikle deg faglig. Du vil bli en del av et sosialt, tverrfaglig og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den høye byggeaktivitet på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en robust måte. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 timer pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer, topp moderne arbeidsverktøy og Breeam excellent kontorbygg. Lønn etter avtale.

Kontaktinfo: Johnny Aastad, Compass (+47) 90980198

Søk stilling

Vis flere stillinger: