Prosjektleder sluttfase

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 155 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!
Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne
Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her
www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist05.01.2017

Oslo er i vekst og Undervisningsbygg skal i årene fremover sørge for å etablere nye skoleplasser og oppgradere eldre skolebygg. Vi skal utvikle skolebygg vi kan være stolte av og samtidig sørge for at Oslo kommune får mest mulig skole for de pengene som er avsatt til formålet. Til vår prosjektavdeling søker vi deg som skal være med å ferdigstille gjenstående feil og mangler i overleverte prosjekter, hovedsakelig tekniske anlegg, men også bygningsmessige arbeider, samt være med å forbedre løsninger som ikke fungerer tilfredsstillende.

Arbeidsoppgaver

  • Sluttføre reklamasjoner og mangler i overleverte prosjekter
  • Håndtere reklamasjoner mot entreprenørene
  • Bruk av reklamasjonsmodulen i ORRA
  • Månedlig rapportering av status for hvert prosjekt
  • Ivareta etterbestillinger fra kunde
  • Utbedre løsninger som ikke fungerer som ønsket

Aktivt bidra:

  • til erfaringsoverføring og forbedringsarbeid til andre prosjekter
  • inn i nye prosjekter med å formidle hva som fungerer/ikke fungerer til utvikling og oppdatering av kravspesifikasjon for skolebygg (SKOK) med
  • underliggende manualer for eget fagfelt

Kvalifikasjoner

  • Stillingene krever utdannelse som ingeniør, primært som sivilingeniør eller tilsvarende. Du har erfaring som prosjektleder eller byggeleder fra kompliserte byggeprosjekter, samt forståelse og erfaring fra drift for avanserte anlegg.
  • Det legges vekt på at du er en gjennomfører med høy arbeidskapasitet som er flink til å formidle, engasjere og følge opp samarbeidspartnere både internt og eksternt. Du evner å jobbe selvstendig og tar initiativ, er ryddig, strukturert og løsningsorientert.
  • Lang relevant erfaring og personlige egenskaper kan eventuelt kompensere for manglende formell utdanning

Vi tilbyr

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Du vil bli en del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den rekordstore byggeaktivitet på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en så god måte som mulig. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 timer pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer, topp moderne arbeidsverktøy og Breeam excellent kontorbygg. Trening i arbeidstiden.

Lønn etter avtale.

Søknader håndteres av Compass på vegne av Undervisningsbygg.

Kontaktinfo: Arnt Egil Berge, Seksjonsleder 47244414 

Johnny Aastad, Compass (+47) 90980198

Søk stilling

Vis flere stillinger: