Prosjektleder, byggeleder og prosjekteringsleder - Stavanger

 Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!  

FirmaRambøll Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist21.01.2017

Til Avdeling Prosjektutvikling ved vårt kontor i Stavanger søker vi dyktige og engasjerte prosjektledere, byggeledere og prosjekteringsledere. Avdeling Prosjektutvikling har i dag 7 medarbeidere og skal vokse videre som en del av et stort tverrfaglig miljø med ingeniører, arkitekter og planleggere hos Rambøll i Stavanger. Vårt kontor har sentral plassering i Sjøhagen 6 på Hillevåg med god tilgang til offentlig kommunikasjon.

Om stillingen

Hovedoppgaven vil være ledelse, koordinering og oppfølging av flerfaglige prosjekter og vil omfatte:

  • Mobilisering, ledelse og utvikling av prosjekt- og/eller prosjekteringsteam
  • Å sikre at prosjektene har nødvendige ressurser, riktig kompetanse og godt arbeidsmiljø
  • Fremdriftskontroll, risikovurdering og økonomistyring
  • Kontraktstyring og kommersiell håndtering
  • Å sikre god kommunikasjon og informasjonsflyt
  • Overordnet ansvar for at relevante lover og forskrifter etterleves
  • Markedskontakt og relasjonsbygging

Hvem vi søker

Aktuelle kandidater har høyere teknisk utdannelse, minimum 5 års erfaring med prosjektledelse/prosjekteringsledelse, og kan dokumentere evner til å lede og gjennomføre byggeprosjekter med flere interessenter. Den rette kandidaten vil være oppmerksom på selskapets samlede resultater og være en lagspiller som identifiserer seg med Rambølls verdier. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Gode kommunikasjonsferdigheter
  • Kommersiell forståelse
  • Nytenkende med gode analytiske evner
  • Høy integritet, er tydelig og tør å utfordre

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Heather Bergsland +47 90647190 

Vis flere stillinger: