Bli kontrollingeniør på Rv. 36 Skyggestein-Skjelbredstrand

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist20.01.2017

Prosjektet inngår i Bypakke Grenland, og er kostnadsberegnet til 575 mill.kr. Det omfatter utbygging av 3550 m ny riksveg og 1050 m oppgradering av eksisterende veg. Det er 2 langsgående bruer på strekningen, henholdsvis 240 m og 130 m lange. I tillegg er det en bru som fører fv. 54 over riksvegen. Den er 80 m lang. Dessuten er det to løsmassekulverter på henholdsvis 30 m og 90 m på strekningen, samt en 20 m lang gs-kulvert. Kontrakt med entreprenørfirmaet Implenia Norge AS ble inngått 5. desember 2016. Utbyggingsperioden er forutsatt til to år, med avsluttende arbeid våren 2019. Stasjoneringssted vil være i tilknytning til anlegget, i kontorbrakker i tilknytning til entreprenørens anleggsrigg.

I prosjektorganisasjonen for Rv.36 Skyggestein-Skjelbredstrand er det ledig arbeidsområde som kontrollingeniør konstruksjoner.

Arbeidsoppgaver

Som kontrollingeniør skal du kontrollere utførelsen av arbeidene med fokus på teknisk kvalitet inkludert oppfølgingen av entreprenørens driftskontroll og gjennomføringen av byggherrens stikkprøvekontroll. Du vil delta i byggemøter og arbeidsmøter, samt bistå byggeleder ved behov.

God kontakt og godt samarbeid med entreprenører og konsulenter er like viktig som fagkunnskap og teknisk innsikt. Du vil representere Statens vegvesen overfor samarbeidspartnerne våre.

Kvalifikasjonskrav

Utdanning fra universitetet eller høyskole, min. 3 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.
Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Det er ønskelig med erfaring fra oppfølging av veganlegg.

Vi søker etter omgjengelige og målrettede personer. Både kreativitet og evne til selvstendig og systematisk arbeid er viktige egenskaper i denne jobben. En kontrollingeniør må være ryddig og real. Evne til å samarbeide er helt avgjørende, og du bør trives ute på byggeplassen.

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

For spørsmål kontakt prosjektleder Roar Gärtner på telefon 90737045.

Søk stilling

Vis flere stillinger: