Senior RIB - Rådgivende ingeniør konstruksjonsteknikk

Det nye selskapet ÅF REINERTSEN ble etablert i 2016, og har røtter tilbake til 1946. ÅF Reinertsen er en sammenslåing av selskapene ÅF Infrastruktur AS og den landbaserte virksomheten i Reinertsen AS.Vår samlede kompetanse og erfaring gjør ÅF Reinertsen til et ledende rådgivermiljø i Norge innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Våre forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg.

ÅF Reinertsen AS har ca. 380 medarbeidere i Bergen, Oslo, Trondheim, Lillestrøm og Sandefjord. Morselskapet ÅF er et teknisk konsulentselskap med sterke industrielle røtter som utfører oppdrag i energi, industri og infrastruktur sektorer. ÅF har 8000 ansatte med hovedbase i Norden, og prosjekter over hele verden. ÅF REINERTSEN avdeling Bergen / Vestlandet er et tverrfaglig rådgivermiljø med prosjekter innenfor samferdsel og bygg som setter høy faglig kompetanse i fokus. Avdelingen er fremdeles under utvikling og skal vokse videre. De rette kandidater vil kunne få mulighet til å være med å påvirke framtid og vekst for avdelingen. Bergensregionen og Vestlandet er senter for mange store og spennende ingeniørfaglige utfordringer framover, særlig innenfor samferdsel og byutvikling.


FirmaÅF Reinertsen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist20.01.2017

Vi søker etter flere erfarne sivilingeniører / ingeniører innen konstruksjonsteknikk. Vår oppdragsmengde innenfor prosjektering av bygg- og samferdselskonstruksjoner er økende. Hovedarbeidsoppgavene er prosjektering, kontroll og fagledelse innenfor betong-, stål og trekonstruksjoner. Vurdering, beregning og dimensjonering av bæresystem/konstruksjoner for ulike typer bygg og samferdselskonstruksjoner (boliger, industribygg, bro/tunnel, havneanlegg, osv.). Dynamikk-, vind-, jordskjelv- og krasjsimulering. Utarbeidelse av anbuds- og arbeidstegninger og beskrivelse.

ÅF REINERTSEN i Bergen har flere rammeavtaler, bl.a. med Bergen kommune og Statens Vegvesen region vest. Vi planlegger og prosjekterer flere prosjekter over hele landet innenfor bygg og samferdsel. Innenfor faget arbeider vi på tvers av våre kontorsteder. Senior RIB i Bergen vil bli en del av vårt fagtunge konstruksjonsmiljø nasjonalt.

Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innenfor konstruksjon, og har min 5 års års relevant erfaring fra rådgivning og prosjektering i tilknytning til bygg, veg- og samferdselsprosjekter. Ønskelig med erfaring fra relevant beregnings- og tegneprogramvare.

Vi ønsker oss fagkolleger med gode analytiske evner, god samarbeidsevne, serviceinnstilling ovenfor kunder og god markedskontakt.

God skriftlig/muntlig fremstillingsevne i skandinavisk språk er et krav.

Hva kan ÅF REINERTSEN tilby ?

  • Spennende faglige utfordringer
  • Hyggelig arbeidsmiljø med tilbud om sosiale aktiviteter utenom arbeidstid.
  • Allsidige og utfordrende prosjekter.
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne og interne kursopplegg.
  • Fleksibel arbeidstid.
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger.
  • Muligheter til å utforme og påvirke din egen hverdag og faglige karriere.

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte avd.leder Bergen / Vestlandet, Helge Berset på tlf 92 27 73 90

Søk stilling

Vis flere stillinger: