Multiconsult søker Erfaren sivilingeniør/ingeniør innen konstruksjon/byggeteknikk - Oslo

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom 45 kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2200 medarbeidere.
Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser. 

Multiconsult har for tiden en stor oppdragsmengde med mange spennende og prestisjepregede prosjekter, bl.a. Sentralsykehuset i Vestfold (SiV), Tønsberg, nytt Munchmuseum, samlokalisering av veterinærhøyskolen og landbrukshøyskolen (Campus Ås) og ny kampflybase på Ørland. Dette er bare noen av våre komplekse og spennende pågående oppdrag.

For å imøtekomme behovet i våre prosjekter, ønsker vi å knytte til oss flere dyktige medarbeidere.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist13.01.2017

Vi søker ingeniør/sivilingeniør med erfaring fra konstruksjons-/byggeteknisk prosjektering og rådgivning (RIB) til vår enhet med spesialisering innen rehabilitering og ombygging. Erfaring fra arbeid knyttet til denne typen arbeider og/eller fagutdannelse eller annen praktisk erfaring i tillegg til ingeniørutdannelse blir vektlagt.

Arbeidsoppgavene vil være rådgivning, prosjektering og oppfølging av arbeider knyttet til inngrep i bærende konstruksjoner i eksisterende bygg i forbindelse med rehabilitering og ombygging. 

Det vil bli lagt vekt på erfaring fra ulike ombyggingsprosjekter, prosjektfaser og kundegrupper. Du må ha en god tverrfaglig forståelse og kunne takle grensesnitt mot andre fagområder og prosjektaktører. Du må, i tillegg til å ha god kjennskap til statikk og regelverk, være byggeteknisk løsningsorientert og ha en praktisk tilnærming til oppgavene. 

Faglig ledelse av andre og mindre erfarne medarbeidere vil være en viktig del av din stilling. Du må i den forbindelse kunne gjøre gode faglige og prosessrelaterte valg i de oppdragene du blir involvert i. 

Enheten er en del av et stort konstruksjonsteknisk miljø som samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i Multiconsult. Du bør kunne samarbeide med mange ulike typer mennesker, både internt i Multiconsult og eksternt med kunder og samarbeidspartnere.

Kvalifikasjoner
  • Relevant utdanning på Bachelor- eller Masternivå

Ønskede personlige egenskaper

  • Liker tekniske utfordringer
  • Praktisk og løsningsorientert
  • Selvstendig, med stor gjennomføringsevne
  • Dyktig på samarbeid, og har gode kommunikasjonsevner skriftlig som muntlig

Multiconsult tilbyr

  • Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere
  • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser samt aksjesparingsprogram
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Moderne lokaler sentralt i Oslo
  • Fem ukers ferie samt fri i romjul og påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Et arbeidsmiljø med fokus på det gode liv, med et aktivt bedriftsidrettslag, bedriftshytter og mange sosiale aktiviteter
  • Firmahytter
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

Søknadsfrist: 13. januar 2017

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med seksjonsleder Christian Børsheim Lefdahl på tlf.: 98 21 03 18.

Søk stilling

Vis flere stillinger: