Bemanningsrådgiver

Vår visjon er å skape en ledende spesialist av bemanningstjenester, og gjennom våre verdier ta vare på våre kunder, medarbeidere og ansatte. Våre verdier er: Engasjement, Trygghet, Entreprenørskap, Ros, Nærhet og Integritet. Eterni har en unik kompetanse og erfaring med å levere gode og fleksible bemanningsløsninger til bransjer som er preget av sesongsvingninger og generell mangel på kvalifisert arbeidskraft. I tillegg til å tiltrekke oss lokal arbeidskraft, har Eterni god erfaring med rekruttering fra utlandet. Vi arbeider hver dag med å følge opp alle våre medarbeidere og kunder på en profesjonell og hjelpsom måte ved at vi er til stede for deg som kunde, og deg som medarbeider, når du trenger oss.

FirmaEterni AS
FylkeOslo
Søknadsfrist08.01.2017

Eterni er inne i en periode med sterk vekst, og vi ønsker nå å styrke avdelingen med en Bemanningsrådgiver for avdeling Bygg & Anlegg i Oslo.
Siden etableringen av Eterni i 2011, har i følge NHO Service selskapet allerede vokst til å bli Norges 9. største bemanningsbyrå med ca. 800 medarbeidere i jobb hver dag.
Vi er lokalisert i nye lokaler i Ryensvingen, hvor vi er rigget for videre vekst. Avdelingen består av 10 dyktige bemanningsrådgivere som sammen skaper muligheter i trygge rammer for både ansatte og kunder.

Vårt arbeid er basert på våre verdier som er:
Entreprenørskap, Trygghet, Engasjement, Ros, Nærhet og Integritet

Arbeidsoppgaver

Som Bemanningsrådgiver på vårt kontor i Oslo vil du jobbe svært selvstendig med å bygge opp din egen kundeportefølje. Din arbeidshverdag vil være preget av at du er ute på farten i møter med kunder, og skape gode relasjoner som gjør at bedrifter velger Eterni som sin samarbeidspartner. Det er viktig at du representerer Eterni sine verdier i møte med potensielle bedrifter og kandidater. Det er en stor fordel at du kan jobbe strategisk, setter deg klare og tydelige mål.
Du rapporter til nærmeste avdelingsleder.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Du kan dokumentere gode resultater innen tilsvarende salgsstillinger.
  • Du har erfaring fra selskaper i vekst, helst med bakgrunn fra bemanning & rekruttering.
  • Har du spesielt gode resultater med salg innen Anleggsbransjen hvor du kan håndtere mange utfordringer
  • samtidig, er dette en stor fordel.

Språk

  • Norsk - god fremstillingsevne både muntlig og skriftlig
  • Engelsk - god fremstillingsevne både muntlig og skriftlig
  • Polsk - en fordel

Personlige egenskaper

  • Vi ser etter en dreven Bemanningsrådgiver som skaper gode relasjoner og resultater.
  • Du går foran som et godt eksempel i forhold til kommunikasjon, faglig dyktighet med høy arbeidskapasitet.
  • Rett kandidat er motiverende, brenner for salg og et ønske om å dekke kunders utfordringer når det gjelder bemanning.
  • Du må være strukturert og målrettet, opptre i henhold til våre verdier i arbeidet sammen med våre utleide medarbeidere, kunder og kolleger.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser, og muligheter for personlig og faglig utvikling i en engasjert og offensiv bedrift som har et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.

I Eterni kan du være med å sette ditt eget preg og fotavtrykk i en organisasjon som har som mål å bli blant Norges 5 største bemanningsselskap.

Har du spørsmål til stillingen så kan du ta kontakte avdelingsleder Heidi Arnesen på telefon 920 91 160

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.
Vi ønsker at du sender din cv og søknad direkte til heidi.arnesen@eterni.no
Søknadsfrist: 08.01.17.

Vis flere stillinger: