Avdelingsleder Bygg Oslo

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist17.01.2017

Rambøll’s kontor i nye flotte lokaler på Skøyen i Oslo består i dag av 15 ulike avdelinger med ca. 550 medarbeidere i et tverrfaglig miljø. Vi har behov for en ny avdelingsleder for avdeling bygg som kan lede arbeidet med å videreutvikle avdelingen som består av ca. 45 ansatte både faglig og kapasitetsmessig.

Om stillingen

En hovedoppgave vil være å lede og videreutvikle avdelingen, medarbeiderne og avdelingens produkter mht. fag, kapasitet, marked og tjenester. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Initiere og lede forbedringsprosesser
  • Sikre avdelingens resultater – økonomisk og faglig
  • Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne
  • Være delaktig i oppdragsledelse og ha tilbudsansvar
  • Delta i divisjonens ledergruppe og gjennom dette være en sentral bidragsyter til divisjonens vekst samt strategi og markedsutvikling

Hvem vi søker

Vi søker etter en trygg leder som kan bidra til å løse kundens behov, inspirere og lede avdelingen i tråd med overordnet strategi, mål og tverrfaglig samarbeid. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Utdannelse som sivilingeniør/ingeniør eller annen relevant utdanning
  • Ha erfaring fra byggebransjen og gjerne innenfor prosjektering
  • Markeds- og forretningsorientering og evne til å skape merverdi for kunden – være en relasjonsbygger
  • Initiativrik, utadvendt, ambisiøs, strategisk og engasjert som en person
  • Entusiastisk og god til å motivere medarbeidere
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene her

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Utvalg og intervjuer vil gjennomføres fortløpende, vi oppfordrer derfor til å sende din søknad så snart som mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktperson

Divisjonsleder Jørgen Stene +47 932 43 051 

Vis flere stillinger: