Vil du bli lærling eller ønsker du praksisplass i Implenia?

Implenia Norge er inndelt i region vest, region øst og tunnel, og har ca. 670 medarbeidere. Selskapet kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i hele Norge. Implenia Norge tilbyr tjenester innen vei og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, samt fjellsikring.

Implenia Norge har hovedkontor på Lysaker i Oslo. Selskapet har også kontor i Bergen, samt noen mindre kontorer i Midt-Norge. Implenia Norge omfatter også datterselskapene Norbridge AS og Midtnorsk Betongsprøyting AS, som har kontorer henholdsvis i Stjørdal og i Orkdal.

Implenia Norge er en del av det sveitsiske konsernet Implenia AG. Konsernet har mer enn 8 000 medarbeidere og omsatte for ca. 3,3 milliarder sveitserfrancs i 2015. Implenia kan se tilbake på rundt 150 års historie og er den ledende leverandøren av anleggstjenester i Sveits. Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554) med hovedkvarter i Dietlikon like ved Zürich.

For mer informasjon se www.implenia.no. Følg Implenia i på LinkedIn.

FirmaImplenia Norge
FylkeHele landet
Søknadsfrist31.01.2017

Vil du bli lærling i Implenia?
Er du Vg2-elev på jakt etter praksisplass?


Implenia er godkjent som opplæringsbedrift og vi samarbeider med opplæringskontorene Byggopp og Okab for å tilby deg som lærling en faglig god og trygg læretid. Vi tar primært inn lærlinger innen anleggsfagene. For våren 2017 vil vi også kunne tilby praksisplass for enkelte Vg2-elever og til praksisplassene søker vi gjerne etter elever som også er interessert i å ha sin læretid hos oss. Det er muligheter for lærlingeplass og evt. praksisplass i store deler av Norge.

Vi ønsker oss dyktige og motiverte lærlinger. Vi tror at du ser for deg en fremtid innen anleggsbransjen og at du synes det er spennende å være med å bygge og skape nye ting. Som lærling i anleggsbransjen er det viktig å være kjent med at det kan blir reising og jobb på ulike prosjekter igjennom læretiden.

Dersom du ønsker å jobbe som lærling eller ha praksisplass hos oss så ønsker vi at du sender oss en enkel søknad hvor du forteller litt om deg selv og din erfaring. Husk å fortelle hvor du bor og om du kunne tenke deg å reise ulike steder i lande i forbindelse med læretiden.

Ønsker du å søke om praksisplass må du søke innen 31. januar 2017.
Ønsker du bare å søke på læreplass så kan man søke igjennom hele året.
Dersom du vil søke på både læreplass og praksisplass må vi ha din søknad innen 31. januar 2017.

Vi ser frem til å høre fra deg! 

Kontaktpersoner

Gjertrud Lian
HR-sjef
gjertrud.lian@implenia.com
+47 993 51 898

Søk her

Vis flere stillinger: