Foto: Seabrokers

Slår sammen Seabrokers Entreprenør Service og Holt Risa

Seabrokers Fundamentering blir navnet på det sammenslåtte firmaet.

– Vi slår sammen årelange tradisjoner innen fundamentering med fokus på kvalitet, nytenkning og fremtidsrettede løsninger, sier daglig leder Svein Kverme i Seabrokers Entreprenør Service.

1. januar 2017 er det tre år siden Seabrokers Entreprenør Service AS kjøpte Holt Risa, som er et spesialfirma for fundamenteringsarbeid.

– Oppkjøpet ble gjort for å skape et stort og konkurransedyktig fundamenteringsselskap, noe som har vært svært vellykket. Selskapene har arbeidet som en enhet siden oppkjøpet, men med ulike selskapsnavn. Tiden er brukt til å forene kultur, systemer, maskinpark og tankesett, og det har fungert. De to selskapene jobber nå som ett. De er blitt et sterkt selskap med felles målsetning, gode måter å løse oppdrag på, gode referanser, og ikke minst god kultur, legger Kverme til.

Nå var tiden inne for å slå de to selskapene sammen til ett selskap, Seabrokers Fundamentering AS. Dette skjer fra 1. januar 2017.

Hovedkontoret til det nye selskapet ligger i Rogaland med regionskontor i Skien. Svein Kverme pendler mellom kontorene.

– Med det nye navnet håper vi å vise at vi drar med oss tradisjonene og erfaringen til Holt Risa, samtidig som vi vender oss mot fremtiden og skal levere gode løsninger for våre kunder. Seabrokers Fundamentering vil med sin strategi om å bli et av Norges ledende selskap innen fundamentering legge hovedvekten på smarte tekniske løsninger, høy kvalitet og en moderne og effektiv maskinpark, avslutter Kverme.