Erfaren og ansvarlig vegplanlegger

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist13.01.2017

Markedet er økende, og vi ønsker å delta i spennende prosjekter for å utvikle oss selv og samfunnet vårt. Vi søker derfor etter nye kollegaer som har lang erfaring med vegplanlegging og prosjektledelse.

Vi har en stort fokus på flerfaglighet. Det er motiverende og utviklende å jobbe i spennende oppdrag med mange tverrfaglige utfordringer. Vi satser også stort på BIM kompetanse, slik at alle fagene våre modellerer i 3D og vi har egne BIM-koordinatorer for utendørsfag.

Vi har særdeles godt arbeidsmiljø. Det er vi stolte av, og alle som blir ansatt hos oss må fortsette å bidra til det. Åpne dører og god kommunikasjon mellom kollegaer er viktig for arbeidsmiljøet. Årlige medarbeiderundersøkelser viser at vi har svært godt arbeidsmiljø og trivsel blant våre ansatte både i hele Sweco Norge og i vår Region Infrastruktur Bergen. Hos oss blir den enkelte medarbeider hørt og kan aktivt bidra til utviklingen på gruppen.

Vi har fått nye og spennende prosjekter som setter store krav til vårt flerfaglige samarbeid. Vi har både små og store utfordrende oppdrag og trenger deg med mange års erfaring. Oppdragene våre spenner over alle faser i planleggingen fra overordnet planlegging til byggeplaner. Kundene våre er både offentlige som Statens vegvesen og kommuner i tillegg til private eiendomsutviklere og entreprenører.

Vi trenger erfarne vegplanleggere som er engasjerte og ønsker nye muligheter. Vi har prosjekter både i bystrøk og mer landlige omgivelser. Det gir oss et stort spenn og utfordrende oppgaver. Vi har både oppdrag lokalt i vår region, men jobber også på store oppdrag andre steder i landet.

Kompetansekrav

  • Senior sivilingeniør eller ingeniør innen veg
  • Du har erfaring med vegprosjekter fra rådgivende ingeniør, entreprenør, offentlig forvaltning eller annen relevant virksomhet
  • Du har gode markedskontakter i Bergensområdet
  • Du har gode fagkunnskaper innen vegplanlegging
  • Du har god prosjekteringserfaring

Personlige egenskaper

  • Du er motivert og engasjert i arbeidet
  • Du liker å bidra til å utvikle dine medarbeidere
  • Du viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner
  • Du er en lagspiller
  • Du er tydelig og klar i din kommunikasjon
  • Du er fremtidsrettet og nytenkende
  • Du har gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner

Hva kan vi tilby deg

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Arne Nilssen

Gruppeleder samfunnsplanlegging

97040920

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: