Prosjekteringsgruppeleder Oslo

ÅF Reinertsen er en fusjon av selskapene ÅF Infrastruktur AS og den landbaserte virksomheten i Reinertsen AS. Det nye selskapet ble etablert i 2016, men har røtter tilbake til 1946.

Vår samlede kompetanse og erfaring gjør ÅF Reinertsen til et ledende rådgivermiljø i Norge innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Våre forretningsområder er Infrastruktur, Arkitektur, utvikling og analyse og Bygg og Industri.

Vi dyrker gleden av å skape noe nytt. Hver dag legger vi puslespill av kunnskap og erfaring for å forutse behov og skape nye løsninger som utvikler samfunnet.

Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I ÅF Reinertsen henter vi fram det beste i hverandre for å bidra til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger.

ÅF Reinertsen AS har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen.

FirmaÅF Reinertsen
FylkeOslo
StedOslo/Lysaker evt. Lillestrøm
Søknadsfrist13.01.2017

ÅF REINERTSEN i Oslo har flere rammeavtaler, både innenfor bygg, samferdsel og byutvikling. Vi planlegger og prosjekterer store og spennende prosjekter over hele landet. På grunn av våre vekstambisjoner ønsker vi å ansette en prosjekteringsleder.

PROSJEKTERINGSGRUPPELEDER

Avdelingen Prosjektadministrasjon leverer tjenester innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse. Hoveddelen av oppdragene er for kommunale og statlige byggherrer, både innen bygg, anlegg og infrastruktur i tillegg til våre egne tverrfaglige prosjekter. Gruppen består av sivilingeniører og ingeniører med lang erfaring innen bygg og anlegg.

Vi søker engasjerte og kvalitetsbevisste personer som ønsker å bli en del av et sosialt og humørfylt arbeidsmiljø.

Stillingen byr på tverrfaglig samarbeid i et stort fagmiljø. Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør. Lang erfaring er et pluss, men ikke et krav.

Som prosjekteringsleder vil du hos oss få ansvar for å gjennomføre oppdrag fra A-Å inkludert salg og kundekontakt. Du blir bindeleddet mellom de prosjekterende og oppdragsgiveren og sørger for god involvering av interne og eksterne fagmiljøer.

Vi ønsker oss fagkolleger med gode analytiske evner, god samarbeidsevne, serviceinnstilling ovenfor kunder og god markedskontakt. Du skal passe godt inn i et team med store ambisjoner, være over middels glad i styringssystemer og sette pris på en god fremdriftsplan.

God skriftlig og muntlig fremstillingsevne i norsk språk er et krav.

Vi kan tilby kontorplass på både Lillestrøm og Lysaker.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat, eller send en e-post dersom du vil bli en del av vårt miljø. Oslo/ Lillestrøm; Avdelingsleder Wasim Ali, 93 09 30 20, wasim.ali@afreinertsen.no

SØK STILLING

Vis flere stillinger: