Multiconsult søker erfarne prosjekteringsledere og disiplinledere VVS, elektro og byggeteknikk

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom 45 kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2200 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist13.01.2017

Multiconsult har for tiden en stor oppdragsmengde med mange spennende og prestisjepregede prosjekter, bl.a. Tønsberg sykehus, nytt Munchmuseum, samlokalisering av veterinærhøyskolen og landbrukshøyskolen (Campus Ås) og ny kampflybase på Ørland. Dette er bare noen av våre komplekse og spennende pågående oppdrag.

Som en følge av flere store nye og pågående oppdrag, søker vi etter erfarne Prosjekteringsledere og disiplinledere VVS, elektro og byggeteknikk til seksjon Integrerte oppdrag.

Stillingsbeskrivelse/kvalifikasjoner

Vi søker etter erfarne sivilingeniører/ingeniører med minst 10 års erfaring som prosjekteringsleder eller disiplinleder innen bygg- og eiendom. Særskilt er vi på leting etter personer med erfaring fra sykehusbygg.

For ytterligere informasjon om stillingene, ta kontakt med:

Anne Mette Bjerknes, tlf.: 982 10 228 | anne.mette.bjerknes@multiconsult.no for prosjekteringsleder

Rune Strand, tlf.: 952 05 055 | rune.strand@multiconsult.no for disiplinleder byggeteknikk

Einar Aaseth, tlf.: 928 46 355 | einar.aaseth@multiconsult.no for disiplinleder VVS

Jan-Petter Skar, tlf.: 920 41 149 | jan.petter.skar@multiconsult.no for disiplinleder elektro

Søk stilling

Vis flere stillinger: