Planlegger

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist02.01.2017

Vi trenger en ny og dyktig medarbeider i Trondheim!

I Sør-Trøndelag er det for tiden omfattende planleggings- og utbyggingsaktiviteter innen vegsektoren. Mye av aktiviteten er konsentrert om Trondheim og Miljøpakken der det investeres mer enn 15 milliarder kroner for å redusere klimagasser og lage bedre og sikrere transportløsninger. Overgang fra privatbilkjøring til sykkeltrafikk, kollektivtrafikk og gåing er uttalte mål, ikke minst gjennom bymiljøavtalen som Sør-Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune har inngått med staten. Plan og trafikkseksjonen har et stort ansvar innenfor disse områdene, i tillegg til forvaltningsoppgaver knyttet til riks- og fylkesvegnettet i Sør-Trøndelag. Seksjonen med i alt 28 medarbeidere, representerer et sammensatt og sterkt fagmiljø med store muligheter for faglig utvikling. Statens vegvesen tilrettelegger for at våre ansatte gis mulighet til etter- eller videreutdanning.

Arbeidsoppgaver

Da en av våre medarbeidere går over i annen stilling, søker vi etter en ny medarbeider. Den vi søker etter skal være med på å ta ansvar for trafikksikkerheten og utvikling av vegsystemet gjennom vårt samarbeid med brukere, kommuner, fylkeskommunen, statlige etater m.fl.

Hovedfokuset vil være behandling av planer etter Plan- og bygningsloven, herunder kommuneplaner, kommunedelplaner og reguleringsplaner.

Avkjørselssaksbehandling og byggegrensedispensasjoner vil også være sentrale områder. Kontorsted vil være Statens hus i Trondheim.

Kvalifikasjoner

Vi søker etter en sivilingeniør/ingeniør/landskapsarkitekt/geograf eller liknende, med minimum 3-årig utdanning og tilhørende praksis innen fagfeltet fysisk planlegging og arealforvaltning. Kjennskap til Vegloven og Plan- og bygningsloven er nødvendig. Du må ha førerkort klasse B. Videre forutsetter oppgavene at du behersker norsk muntlig og skriftlig. Har du tatt deler av eller hele utdanningen i utlandet, må du kunne fremlegge NOKUT godkjenning av denne.

Videre kan vi tilby:

  • Introduksjonsprogram og fadderordning
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • Pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse

Stillingen inngår i et godt og etablert faglig miljø, vi har et godt arbeidsmiljø, og vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver.

Annet

Lønn fastsettes etter nærmere avtale og i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. For spørsmål ta kontakt med HR-rådgiver Ruth Buø på tlf. 40 86 80 31.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vi setter pris på om du har anledning til å laste opp dine vitnemål. Originale vitnemål og attester samt kopier tas med til et eventuelt intervju.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. En anmodning om å være unntatt offentlighet må grundig begrunnes i søknaden med hjemmel i § 25 i offentlighetsloven. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til seksjonssjef Erik Jørgen Jølsgard på tlf. 91 73 46 03.

Søk her

Vis flere stillinger: