Veidekke bygger om kjøpesenter på Bryne

Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg har i dag inngått avtale med Nedremarka Eiendom, som eies av Coop Sørvest og Coop Norge Eiendom, om ombygging og utvidelse av kjøpesenteret M44 på Bryne.

Oppdraget er en totalentreprise verdt 110 millioner kroner ekskl. mva.

Prosjektet er utviklet av Nedremarka Eiendom i samarbeid med Block Berge Bygg og med Rambøll som arkitekt. Byggearbeidene omfatter en utvidelse av senteret på 9.000 m 2. Senteret vil etter utvidelsen inneholde flere nye butikker og framstå som framtidsrettet og moderne. Oppdraget innebærer også en stor grad av egenproduksjon for Block Berge Bygg som vil være viktig for aktiviteten i 2017.

- Vi er svært fornøyd med at Nedremarka Eiendom har valgt Block Berge Bygg som sin samarbeidspartner. Vi har lang erfaring og høy kompetanse i å gjennomføre byggeprosjekter på kjøpesentre som samtidig er i full drift, sier administrerende direktør Yngvar Karlsen i Block Berge Bygg AS i en pressemelding.

Prosjekteringen er allerede i gang, mens selve byggearbeidene på senteret starter i januar 2017. Det nye senteret skal stå klart i april 2018.