Teknisk tegner

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfrist23.12.2016

Vår kunde er basert i Gjøvikregionen og selger bunnsolide produkter innen bygg- og anleggsbransjen. Vi har fått i oppgave å finne en kandidat som kan fylle et svangerskapsvikariat. Permisjon samt opplæringstid gjør at vikariatet gjelder fra jan/feb 2017 til august 2018.

Nøkkelkompetanse i denne stillingen er teknisk tegning i AutoCad. Kandidat må være forberedt på å ta del av et lite arbeidsmiljø, noe som betyr at arbeidsoppgavene vil variere. Prosjektkoordinering, tilbudsoppfølging, fakturering, betalingsoppfølging, samt forefallende kontorarbeid vil komme i tillegg til arbeidet som teknisk tegner. Det vil også bli en del kundekontakt, både på mail og telefon. Arbeidstempoet vil variere fra rolig til veldig hektisk.

Vi leter etter en kandidat som er både løsningsorientert, kvalitetsbevist og selvstendig. Samtidig må du være lærevillig og interesert i å sette deg inn i nye ting. Nyutdannede kandiater ønskes velkommen til å søke!

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring med teknisk tegning
  • Grunnleggende Excel kompetanse
  • Ingen ulempe med byggteknisk innsikt
  • Flytende norsk skriftlig og muntlig
  • Førerkort og tilgang på bil

Vi tilbyr

  • Arbeidstid mandag - fredag 08.00-16.00.
  • Lønn hver 14. dag
  • Ordnede forhold og utfordrende og variert arbeidshverdag

Vi ber deg registrere din profil og søke gjennom systemet.

Ikke nøl med å ta kontakt med Lars Elton på 48265801/ larselton@rettbemanning.no dersom du har spørsmål til stillingen. Gleder oss til å se deg som søker!

Søk her

Vis flere stillinger: