Seniorrådgivere Høyspent

I en tid når leveringssikkerheten på tilførselen av bærekraftig og rimelig energi er på toppen av den politiske agendaen tilbyr Rambøll intelligent rådgivning, testet gjennom mange års praktisk erfaring, som både private og offentlige kunder kan sette sin tillitt til.

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedKristiansand, Oslo, Stavanger, Trondheim
Søknadsfrist04.01.2017

Vil du jobbe med framtidens energiløsninger i et internasjonalt ledende kunnskapsmiljø?

Rambøll er en global og tverrfaglig samfunnsrådgiver. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Vi har store fagmiljøer innen blant annet energi og miljø, og er toneangivende globalt innen fagområder som vindkraft og energi fra avfall. Vi har ambisjoner om å lede an i det pågående grønne skiftet og ser etter deg som evner å se forbi det åpenbare.

Vår globale forretningsenhet for fornybar energi er i sterk vekst og kan vise til svært gode resultater. Vi søker nå flere seniorrådgivere for å styrke vår norske enhet innen satsingsområdet høyspent. Våre fokusområder er linjer, kabel, koblings-transformatorstasjoner og systemstudier. Arbeidssted vil være Oslo, Stavanger, Trondheim eller Kristiansand.

Om stillingen

Du vil bli en del av et internasjonalt ledende fagmiljø innen fornybar energi og vil jobbe med realisering av spennende prosjekter innen høyspent. Våre kunder er både offentlige og private selskaper. Arbeidsoppgavene vil omfatte:

  • Prosjektledelse/fagansvarlig i større prosjekter
  • Prosjektering
  • Kravsspesifikasjoner/designunderlag
  • Byggeoppfølging på site

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen tekniske fag og mer enn 5 års relevant erfaring. Det kreves erfaring innen minst ett av følgende områder: kraft-/transformatorstasjoner, bryteranlegg/kontrollanlegg, koblings-og jordingsanlegg, kabler og kabelanlegg samt høyspentlinjer >22kV. Du kan vise til gode resultater og har gjerne et velutviklet nettverk. Andre viktige kvalifikasjoner omfatter:

  • Gode samarbeidsevner
  • Evne til å arbeide selvstendig
  • Løsningsorientert og serviceinnstilt
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene rundt deg.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen:

Linn Helland, Country manager, tlf. 452 96 963

Gro Holmebakken, Markedsansvarlig Høyspent, tlf 94470850