Distriktssjef Trøndelag/Møre

Forbo Flooring AS inngår i Forbo-konsernet som har virksomhet i 25 land og hovedkontor i Zürich. Selskapet er en av verdens ledende produsenter av gulvmaterialer. I Norge er vi 12 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Asker.

FirmaImpact for Forbo Flooring
FylkeSør-Trøndelag, Nord-Trøndelag, Møre og Romsdal
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Til å videreutvikle våre salgskanaler og styrke vår posisjon i Trøndelag og Møre søker vi:

DISTRIKTSSJEF

Som vår nye distriktssjef i Trøndelagsfylkene og Møre skal du ha budsjett- og resultatansvar for området. Arbeidet består i målrettede besøk hos arkitekter, håndverksfirmaer, entreprenører, kommuner, fylkeskommuner og butikker, samt oppsøkende salg overfor nye potensielle kunder i distriktet.

Du skal aktivt skape gode relasjoner, bearbeide prosjekter i distriktet, formidle god produktkunnskap ute og sørge for at vi blir den foretrukne samarbeidspartneren til enhver tid. Dette gjøres gjennom strukturert salgsarbeid med CRM som verktøy.

Du bør ha relevant teknisk eller økonomisk utdannelse. Du kommer ikke nødvendigvis fra bransjen, men har lykkes i salg tidligere. Du har noe teknisk innsikt og gjerne også erfaring fra salg til arkitekter. Du har gode IT-kunnskaper og en moderne fremferd. Du er god til å forstå kundens behov og bygge varige relasjoner. Du er åpen og ærlig, strukturert, har en positiv innstilling til å reise og er fleksibel i forhold til reisedøgn.

Du vil jobbe med en sterk merkevare i et offensivt internasjonalt selskap sammen med hyggelige kollegaer som besitter mye fagkompetanse. Konkurransedyktige betingelser og hjemmekontor. Her får du muligheten til å videreutvikle dine faglige og personlige egenskaper i et område hvor grunnlaget for videre vekst er på plass.

Kontaktperson:
Tor Ramnefjell
mob: +47 92844322

Søk på stillingen her