Avdelingsleder

Kuldeteknisk er en av landets største entreprenører innen miljøvennlige kuldetekniske løsninger. Vi bidrar til redusert energiforbruk, økt lønnsomhet, og vi leverer service og tjenester som ivaretar kundens verdier og miljøet på en trygg måte. Les gjerne mer på www.kuldeteknisk.no

FirmaKuldeteknisk
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist14.12.2016

Kuldeteknisk AS etablerer avdeling i Bodø og søker

Avdelingsleder

Vil du være med på å forme en bærekraftig og fremtidsrettet utvikling - og har du lyst til å jobbe for en anerkjent arbeidsgiver der sikkerhet og miljø er likestilt med økonomiske resultater? Våre medarbeidere involveres i nyskapende arbeid. Derfor er vi ledende innen vår bransje og først ute med nyskapende løsninger og tjenester.

Ditt ansvar som avdelingsleder blir å etablere og lede en ny avdeling med kontor og verksted i Bodø. Du er utviklingsorientert og får ting til å skje, og liker rollen som pådriver for markeds- og utviklingsarbeid. Oppfølging av våre eksisterende kunder er essensielt, samt at du bidrar til at nye kommer til. Vi har 11 ansatte i Nordland i dag og er allerede representert i Bodø. Med deg på laget har vi ambisjoner om å styrke vår tilstedeværelse i Bodø- og Saltenområdet.

For å lykkes i stillingen er ledererfaring et sterkt ønske. Du bør være salgs- og markedsorientert, samt ha god forretningsforståelse. Dine relasjonelle evner, både mot interne ansatte og kunder, vil bli vektlagt. Du har utdanning eller erfaring innen kulde, VVS eller andre tekniske fag. Viktigere enn detaljkunnskaper om fag er din evne til å forstå kundens behov. Sterke IT-ferdigheter er et krav.

Som ansatt hos Kuldeteknisk blir du del av et ledende fagmiljø, med stor lagånd og høy score på arbeidsmiljøundersøkelser. Vi har etablert avdelinger tidligere og du får solid støtte til opplæring. Lønn og betingelser er gode og konkurransedyktige, og vi vektlegger interne fag- og sosiale samlinger i løpet av året.

Vi har solide verktøy og gode systemer til anvendelse. Vi er stolte av vår ISO sertifisering, utmerkelser – og sist men ikke minst – at vi er verdensledende på egenutviklet teknologi innen CO2.

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Kristin Lindberg i Randstad Norway AS på telefon 414 70 464. CV og søknadsbrev sendes innen 14.12.16.

Søk her

Vis flere stillinger: