Daglig leder

Clemens Eiendom AS er et heleid datterselskap av Opplysningsvesenets fond (Ovf). Ovf ble opprettet i 1821 og er hjemlet i Grunnlovens § 116. Ovf er en av landets største grunneiere og har en helt unik landsdekkende tomtebank. Clemens Eiendom utvikler boliger, fritidsboliger og næringsbygg og har et nært samarbeid med kommuner og gode lokale aktører. Clemens Eiendom forvalter også 30 000 kvm. næringseiendom sentralt i Oslo og andre steder. Selskapet har 8 ansatte og kontor i Rådhusgaten 1-3 i Oslo. Se ellers www.clemenseiendom.no

FirmaClemens Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfrist14.12.2016
  • Eiendomsutvikling med utgangspunkt i 900.000 daa - en av Norges største tomtebanker
  • Hovedfokus: Mulighetsstudier, konseptvurderinger/-valg og reguleringsprosesser
  • Samarbeidsorientert forretningsmodell - partnerskap

Det er perspektiv og variasjon over stillingen i Clemens Eiendom. Vi søker en person med høyere utdannelse på Master-nivå og relevant bakgrunn fra eiendomsutvikling. Du har kommersiell kraft og klokskap til å manøvrere i spenningsfeltet mellom børs og katedral. Ditt engasjement, dine kunnskaper og dine evner til å bygge nettverk er sentrale suksesskriterier for å lykkes som daglig leder. Clemens Eiendom har potensiale i seg til å bli en viktig nasjonal eiendomsaktør.

Når du ringer rådgiver Helge Krog, KROG & Co. AS, tlf. 99 55 44 11, vil han gi deg utfyllende informasjon om Clemens Eiendom og kandidatprofilen for stillingen som daglig leder. Vi imøteser gjerne telefonhenvendelser som kan danne grunnlag for et informasjonsmøte.

Søknad sendes helge.krog@krogco.no innen 14. desember 2016. Enhver henvendelse behandles strengt konfidensielt.

Vis flere stillinger: