Gausdal Landhandleri flytter til skyen

Skybasert teknologi skal støtte videreutvikling av logistikk og støtte videre ekspansjon for Lillehammer-basert byggevarekjeden Gausdal Landhandleri.

Inventory Investment AS har inngått en avtale med Gausdal Landhandleri AS om å levere de verdensledende planleggingsløsningene fra Blue Ridge , som er globalt ledende innen cloudbaserte løsninger for prognostisering, planlegging, innkjøp og vareforsyning, allokering og analyse. Denne Supply Chain Planning-teknologien skal støtte planlagt vekst og gi økt varetilgjengelighet, forutsigbarhet og synlighet gjennom selskapets forsyningskjede.

- Våre kunder krever korte leveringstider og høy servicegrad, noe som stiller økte krav til vår evne til god planlegging og gjennomføring, sier Audun Løhre, daglig leder i Gausdal Landhandleri AS.

- For å gjøre vår forsyningskjede mer forutsigbar, lønnsom og konkurransedyktig, trengte vi det mest avanserte og kapable systemet. Vårt samarbeid med Inventory Investment og Blue Ridge setter oss i stand til å fornye vår forsyningskjede og derigjennom skape et godt grunnlag for videre lønnsom vekst, legger han til.

Blue Ridge-teknologien kobler på en presis måte forsyningskjeden til kundebehovene, og skaper en bedre kundeopplevelse ved å sikre at produktene er tilgengelige til riktig tid og sted uten at det fører til unødvendige investeringer i lager. Gausdal Landhandleri så en betydelig verdi i Blue Ridge-løsningenes evne til presis prognostisering av sesongdrevet etterspørsel og så på en presis måte sørge for riktige lagernivåer på sentrallager og i butikk.

- Mer enn noen gang må detaljister proaktivt forstå kundenes behovsmønstre for å kunne sikre produkttilgjengelighet uten å skape unødvendige lagerholdskostnader, sier Sverre Rosmo , daglig leder i Inventory Investment, og støttes av Greg White, toppsjef i Blue Ridge.