Salg-/Markedssjef

Envac Norge AS inngår i det svenske Envac konsernet. Envac er markedsledende innen helautomatisk avfallshåndtering i form av vakumbasert avfallssug. Vi markedsfører, prosjekterer og leverer komplette løsninger for boligområder, næringsbygg, sykehus og flyplasser. Til daglig betjener våre anlegg millioner av mennesker verden over. Vi er i dag 750 ansatte i Envac konsernet. Envac besitter en betydelig organisasjon innen teknikk- og prosjektutvikling.

FirmaRandstad for Envac Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist05.12.2016

Envac Norge søker nå en erfaren og dyktig "Salg-/Markedssjef" for den norske virksomheten. Hovedkontoret ligger i Oslo mens det er avdelinger både i Bergen og Trondheim. Stillingen rapporterer til Adm. direktør og være en del av den norske ledergruppen. I tillegg til de norske avdelingene så samarbeides det svært godt med dyktige kollegaer i Sverige. Du vil ha dyktige selgere til disposisjon både i Oslo, Bergen og Trondheim.

Hvorfor skal så du jobbe i Envac?

Kanskje har du ikke hørt om oss? Hvis du googler Envac så vil du kanskje tenke at dette kun handler om avfallshåndtering. Både våre kunder og vi som jobber i Envac vet at dette handler om så mye mer. Vi representerer "Bærekraftig byutvikling med innovative løsninger". Det å være en del av dette er virkelig både spennende og utfordrende.

Envac har utviklet og leverer fremtidens avfallsløsninger. Automatisert avfallshåndtering er en konkret løsning på veien mot det "Det grønne skiftet". Våre anlegg finner du bl.a. i Tromsø, Trondheim, Bergen, Oslo og omegn og etterspørselen er sterkt økende også fra andre byer. Med vår teknologi frigjøres arealer ute/inne (som tidligere har vært avsatt til avfall), brannfaren reduseres, ubehagelig lukt og skadedyr forsvinner og ikke minst så bidrar det til et tryggere nærmiljø hvor trafikken av renovasjonsbiler er sterkt redusert. Vår visjon er at avfallssug skal bli en del av infrastrukturen på lik linje, med vann, kloakk, fjernvarme, strøm, fiber, etc. Dette jobber vi målrettet mot hver eneste dag.

Fredag 19. august var hele "Norge Rundt" sendingen viet total renovering og utbygging av avfallssug i Bergen sentrum, hvor det er Envac sine løsninger som er valgt. Øverst til høyre i annonsen kan du laste ned denne sendingen og få et godt innblikk i hva vi kan bidra til. Via Bergen sentrum- prosjektet ble også Bergen Kommune nominert til kommunenes innovasjonspris. Denne videoen finner du også øverst til høyre i annonsen.

Envac har klare målsetninger om å bli en viktig bidragsyter for "Det grønne skiftet". Det handler ikke om "å bli best i verden" men derimot "best for verden".

Salgsprosessen for Envac skjer i grensesnittet mellom kommunale/offentlige etater, utbyggere, arkitekter, prosjektledere og fordrer både tålmodighet og et langsiktig perspektiv. I tillegg til de overnevnte miljømessige gevinster så gir Envac sine løsninger store muligheter for kostnadsbesparelser, inntektsøkninger hos våre kunder/samarbeidspartnere. Envac tilbyr både mobile og stasjonære løsninger alt etter størrelsen på prosjektene og ikke minst behovene hos våre kunder. Leveransemessig opererer Envac både som totalentreprenør og underleverandører.

Personen vi søker:

  • Har allerede nå lest annonsens første del flere ganger, googlet oss, sett igjennom vedlagte videolinker og tenkt; "Dette vil jeg være med på!"
  • Har merkantil utdanning på høyskolenivå.
  • Har solid erfaring med salg av tekniske løsninger/anlegg og gjerne ha erfaring med overnevnte aktører/kunder.
  • Er en operativ, pragmatisk leder med evner til å motivere, involvere og skape engasjement, samt stille krav og forventninger
  • Er strukturert, kvalitetsbevisst og innehar god økonomisk forståelse.
  • Er selvgående, men vet når andre støttespillere skal involveres.
  • Tror på de løsningene Envac kan tilby og gjennom entusiasme skape gode langsiktige relasjoner og resultater.

Vi kan tilby:

  • Godt arbeidsmiljø i et selskap, hvor du kan være med på å forme en bærekraftig fremtid.
  • Utfordrende arbeidsoppgaver i et teknisk miljø.
  • Envac tilbyr gode pensjon-/ forsikrings- og lønnsordninger.

Har du spørsmål rundt stillingen, kontakt gjerne vår bedriftsrådgiver i Dfind Randstad, Hallgeir Bakken på telefon 905 51 202. Søknader sendes på mail; hallgeir.bakken@dfind.no.

Vis flere stillinger: