Stein Tidemann er ny prosjektdirektør i Norconsult. Fra venstre: Sigurd Rugsland, konsernsjef Per Kristian Jacobsen, Stein Tidemann og Bård Hernes. Foto: Norconsult

Tidemann blir ny prosjektdirektør i Norconsult

Stein Tidemann fra Bygg- og anleggsdivisjonen i Sandvika, er utnevnt til ny prosjektdirektør i Norconsult innen markedsområde Samferdsel.

Både Sigurd Rugsland, Norconsults direktør for Plan og Samferdsel, og Bård Hernes, konserndirektør for Norge/Hovedkontor sa noen velvalgte ord i anledning utnevnelsen.

- Stein er erfaren, seriøs og arbeidsom, og et forbilde for svært mange rundt seg. Utnevnelsen til prosjektdirektør er en viktig anerkjennelse for den jobben han har gjort, og fortsatt gjør, for selskapet, spesielt innen samferdsel, sa Bård Hernes.

Stein har solid erfaring og lang fartstid i Norconsult, og har vært ansatt i selskapet siden 1979. I perioden 1988 - 2000 ledet han flere av selskapets største oppdrag. I 2001-2015 ledet han divisjon Bygg og anlegg og Region Nord med tilsammen ca. 400 medarbeidere. I denne perioden har Stein også vært firmaansvarlig for en rekke store tverrfaglige oppdrag innen de fleste av Norconsults markedsområder.