Sommerjobb 2017

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 43.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

FirmaSkanska Norge
FylkeHele landet
Søknadsfrist01.03.2017

Er du student og kunne du tenke deg å jobbe på et av våre bygg- og anleggsprosjekter sommeren 2017?

Skanska kan tilby deg som student en sommerjobb innenfor bygg, anlegg eller en av våre spesialistselskaper. Du vil få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på prosjekt.

Sommerjobb i vår byggvirksomhet

Du vil være med å bygge boliger, kontorbygg, skoler og sykehus. Du vil være tilknyttet et av våre distriktskontor i de større byene, og arbeide på et prosjekt i nærheten av dette. Du jobber vanlig arbeidsuke, og er lokalt tilknyttet hjemstedet ditt.

Sommerjobb i vår anleggsvirksomhet

Du vil være med å bygge veier, broer, kraftstasjoner og tunneler. Våre anleggsregioner er av nasjonal virksomhet og reising må påregnes. I anlegg arbeider man etter en arbeidstidsordning. Noen prosjekter har en 12 - 9-ordning, dvs. at man jobber 12 dager og har 9 dager fri. Andre alternativer til arbeidsordning er 4 dagers uke.

Sommerjobb i et av våre spesialistselskaper

Du vil være med på ulike prosjekter gjennom et av våre spesialistselskaper tilknyttet bygg og anleggsvirksomhet. Dette er selskaper med spisskompetanse innenfor sine fagområder. Vi har blant annet spesialkompetanse innen boligutvikling, BIM, konstruksjon, oppmåling, betongteknologi, klima, energi og bygningsfysikk, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseforflytning, kontorinnredning, asfalt, og maskinutleie.

Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider www.skanska.no

Kontakt oss på rekruttering@skanska.no om du har noen spørsmål.

Søknadsprosess

I søknadsskjemaet blir du bedt om å laste opp vedlegg. Vi håper du tar deg tid til å laste opp:

- CV
- Personlig søknadsbrev, der du forteller kort om deg selv og ønsket arbeidsfelt

Søk via vår rekrutteringsportal

Vis flere stillinger: