Administrerende direktør Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening i dialog med Brødrene Dahls Berit Heggeli under VVS-dagene 2016.

- Kjempefornøyd med VVS-dagene

Norske Rørgrossisters Forening (NRF) stilte på VVS-dagene med oppgraderte løsninger til glede for både leverandører, rørleggere og grossister. NRF Databasen og App ble testet og utprøvd av mange interesserte besøkende på standen.

 - Vi er kjempefornøyd, det har vært godt med besøk på standen gjennom alle tre dagene. Årets utgave av VVS Dagene ble langt bedre enn 2014-utgaven. Det har vært jevnt kjør hele tiden, og vi hadde knapt et øyeblikk uten besøkende, forteller administrerende direktør Terje Røising i NRF.

Stor interesse

- Vi hadde den store gleden av å presentere en videreutviklet versjon av NRF Databasen med App, og det var full fart med demonstrasjoner. Samspillet mellom App og NRF Databasen sto i fokus. Vi fikk utelukkende positive tilbakemeldinger. Det var stor interesse for våre løsninger basert på NRF nummere satt i system via NRF Databasen og App, understreker Røising.

- Godt jobba

Han roser arrangørene for en godt sammenskrudd messe.

- VVS-dagene gav et solid inntrykk. Forhåndsomtalene av selve messen og utstillerne var god, positiv og korrekt. Det var profesjonell fremsnakking av VVS-dagene, og jeg har stor forståelse for bakgrunnen til at det ble rekord når det gjelder antall besøkende, sier han.