Assisterende prosjektleder, hovedbyggeleder og byggeleder tunnel for Nordøyvegen

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist13.11.2016

Prosjektavdelingen søker nå etter tre dyktige og erfarne medarbeidere. Du skal være en del av Nordøyvegprosjektet som er Møre og Romsdals største fylkesvegprosjekt med en kostnadsramme på om lag 3,2 milliarder kroner. Nordøyvegen vil gi fastlandsforbindelse til Nordøyane i Haram og Sandøy kommune. Prosjektet består av en større (800 m) og to mellomstore bruer, 10 km veg og tre undersjøiske tunneler. Antatt byggestart er høsten 2017, og byggetiden er fem år.

Du kan lese mer om Nordøyvegen her:

http://www.vegvesen.no/Fylkesveg/fv659nordoyvegen

ASSISTERENDE PROSJEKTLEDER

Hva skal du jobbe med?


Som assisterende prosjektleder skal du samarbeide tett med prosjektleder, og du er hennes faste stedfortreder. Videre innebærer jobben at du blant annet skal:

  • Bistå prosjektleder i styring av prosjektet
  • Bidra med ulike former for rapportering innen økonomi, status, kvalitet, fremdrift og HMS.
  • Bistå i den eksterne kontakten med fylkeskommune, kommuner, etater, konsulenter, grunneiere og media.
  • Bidra aktivt med å styrke samhold og arbeidsmiljøet i prosjektet.

Det vil kunne skje endringer og tilpasninger i oppgaver underveis, spesielt mellom deg og prosjektleder.

Hvem er du?

Vi krever at du har minimum treårig ingeniørutdanning eller tilsvarende fra universitet eller høgskole. Det er en fordel at du har bygg, anlegg, veg, ingeniørgeologi eller konstruksjonsteknikk som studieretning. Du må ha erfaring med prosjektledelse fra anlegg, bygg eller samferdsel, og det er ønskelig at du har fulgt opp større kontrakter.

Vi vektlegger personlig egnethet for stillingen. Du evner å skaffe deg oversikt over store kompliserte prosjekter. Du jobber selvstendig, målrettet og strukturert. Du samarbeider godt med andre, og du bidrar til et bra arbeidsmiljø internt og eksternt. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

HOVEDBYGGELEDER

Hva skal du jobbe med?

Du skal være byggeleder for den største kontrakten i prosjektet som er på over en milliard kroner. Kontrakten omfatter:

  • Tre bruer med tilhørende sjøfyllinger.
  • Tunnel HestøyaAustnes (Haramsøya) - 3,5 km.
  • Tunnel Longva (Skuløya/Flemsøya)Fjørtofta - 5,6 km.

Jobben innebærer at du blant annet skal:

  • Ha hovedansvar for styring og oppfølging av prosjekterings- og entreprisekontrakten.
  • Gjennomføre anskaffelser.
  • Koordinere et team bestående av tekniske byggeledere, kontrollingeniører og HMS-rådgiver.
  • Rapportere på fremdrift, kvalitet, HMS og økonomi til prosjektleder
  • Ha ansvar for daglig kontakt med offentlige etater, naboer og øvrige som blir berørt av anlegget.

Hvem er du? 

Vi krever at du har minimum treårig ingeniørutdanning eller tilsvarende fra universitet eller høgskole. Det er en fordel at du har bygg, anlegg, veg eller konstruksjonsteknikk som studieretning. Du må ha erfaring med kontraktsoppfølging av store kontrakter innen bygg, anlegg eller samferdsel.

Vi vektlegger personlig egnethet for stillingen. Du jobber selvstendig, målrettet og strukturert. Du samarbeider godt med andre, og du bidrar til et bra arbeidsmiljø internt og eksternt mot entreprenørene. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

BYGGELEDER TUNNEL

Hva skal du jobbe med?

Du skal være byggeleder for:

  • Undersjøisk tunnel Kongsnes (Fjørtofta)Myklebust (Harøya) 3,6 km.
  • Miljøtunell og vegbygging på Fjørtofta.

Jobben innebærer at du blant annet skal:

  • Ha hovedansvar for styring og oppfølging av prosjekterings- og entreprisekontrakt.
  • Gjennomføre anskaffelser.
  • Være HMS-koordinator for kontrakten.
  • Rapportere på fremdrift, kvalitet, HMS og økonomi til prosjektleder.

Hvem er du?

Vi krever at du har minimum treårig ingeniørutdanning eller tilsvarende fra universitet eller høgskole. Det er en fordel at du har bygg, anlegg, veg, ingeniørgeologi eller konstruksjonsteknikk som studieretning. Du må ha relevant erfaring fra anleggs, bygge- eller samferdselsledelse.

Vi vektlegger personlig egnethet for stillingen. Du jobber selvstendig, målrettet og strukturert. Du samarbeider godt med andre, og du bidrar til et bra arbeidsmiljø internt og eksternt mot entreprenørene. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

FELLES FOR ALLE STILLINGENE

Dersom du har tatt hele eller deler av din utdanning i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no)

Du må ha førerkort klasse B siden du skal kjøre bil til og fra prosjektet.

Under planleggingsfasen av Nordøyvegen blir kontorsted Ålesund, men fra byggestart vil ditt kontorsted være på Nordøyvegens prosjektkontor på Skjelten og Fjørtofta.

Husk å oppgi i søknaden hvilken stilling du søker på, og om du eventuelt søker på flere.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling. Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og solid fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer. Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • Introduksjonsprogram og fadderordning
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • Pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • Etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk

Annet

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. En anmodning om å være unntatt offentlighet må grundig begrunnes i søknaden med hjemmel i § 25 i offentlighetsloven. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vi setter pris på om du har anledning til å laste opp dine vitnemål. Originale vitnemål og attester samt bekreftede kopier tas med til et eventuelt intervju.

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte prosjektleder for Nordøyvegen, Marianne Nærø, tlf: 92664564.

Søk her

Vis flere stillinger: