Kontrollingeniør innen drift og vedlikehold

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeAkershus
StedFollo
Søknadsfrist13.11.2016

I Statens vegvesen Region øst, avdeling Akershus, er det ledig en fast stilling som kontrollingeniør for drifts- og vedlikeholdskontrakt. Statens vegvesen utfører drift og vedlikehold på vegene gjennom kontrakter med entreprenører. Riks- og fylkesvegnettet er delt i 5 driftskontrakter i Akershus.

Oppgaver

Arbeidsområdet for stillingen vil i hovedsak være oppfølging av drift- og vedlikeholdsoppgaver på vegnettet i Follo.

  • Oppfølging og kontroll av drifts - og vedlikeholdsarbeider, hovedsakelig ute på veg.
  • Oppfølging av økonomi, kvalitet, fremdrift og HMS.
  • Deltakelse på byggemøter og utarbeidelse av konkurransegrunnlag.
  • Delta i samarbeidsgrupper og overtagelse av veganlegg til drift- og vedlikehold.
  • Kontakt med offentlige etater, naboer og vegbrukere.
  • Planlegging og oppfølging av øvrige relevante drift- og vedlikeholdsoppgaver.

Kvalifikasjoner

  • Det kreves relevant utdanning (helst med vegteknisk fagretning) fra universitet eller høyskole, minimum 3 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene og gode personlige forutsetninger for stillingen kan kompensere for formell utdanning.
  • Stillingen setter krav til mobilitet, og det kreves førerkort for bil (klasse B). Noe reisevirksomhet, samt kvelds - og nattarbeid, må påregnes.

Vi vektlegger

Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, samt godt humør. Interesse og evne til å formulere deg godt skriftlig. Evnen til å jobbe strukturert og selvstendig, og ta initiativ i en til tider hektisk hverdag, for å nå gruppens felles resultatmål. Vi vektlegger også erfaring fra liknende arbeid, og kjennskap til vegvettet i Akershus og spesielt Follo.

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid. Vi tilbyr også goder som introduksjonsprogram og fadderordning, pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse, etatsskoler og mulighet for faglig påfyll.

Stillingene lønnes etter nærmere avtale i tråd med etatens lønnspolitikk. Det trekkes 2 prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Kontaktpersoner:
Trond Holtvedt
tlf: +47 24058020
mob: 93016242

Søk stilling

Vis flere stillinger: