Senior Ingeniør Byggeteknikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist17.11.2016

Vårt kontor i Ålesund består i dag av 14 medarbeidere. Avdelingen har betydelig kompetanse innen de byggetekniske fagene. Vi kan sammen med våre kontor i Trondheim og Bergen, tilby markedet et komplett tverrfaglig konsulent- og rådgivningsmiljø.

Vårt lokalkontor dekker i hovedsak området Møre og Romsdal, samt nord for Sognefjorden. I flere tilfeller gjennomfører vi likevel oppdrag også andre steder. Vår kundeportefølje består både av private og offentlige oppdragsgivere. Rambøll i Ålesund/Molde søker nå ytterligere seniorressurser.

Om stillingen

Stillingene innebærer å være seniorrådgiver med sterk markedsfokus innen ditt felt. Som oppdragsleder vil du styre våre øvrige ressurser og være kundens kontaktperson. Du har bakgrunn og erfaring i å delta i alle faser av et prosjekteringsoppdrag - fra tidligfase utredninger/vurderinger til detaljprosjektering og oppfølging i byggefasen. Vi ønsker deg som kan bidra til å styrke vår fagkompetanse i gjennomføringen av store og komplekse oppgaver. Du kan gjerne ha en bakgrunn som gjør at du kan kombinere stillingen med prosjektadministrasjon. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Kundekontakt og markeds-/tilbudsarbeid
  • Fremstå som en senior i avdelingen med faglig tyngde der du formidler din kunnskap og erfaring til yngre medarbeidere.
  • Byggprosjektering, statiske beregninger, modellering (Revit og Robot)
  • Sidemannskontroll og uavhengig kontroll.
  • Prosjektledelse: Byggherreombud/prosjekteringsleder/byggeleder/oppdragsleder

Stillingen gir mulighet for mobilitet i hverdagen da vi ofte samarbeider på tvers av andre kontorer i Rambøll.

Hvem vi søker

Vi ønske enr åpne og kontaktskapende medarbeidere. Du liker å jobbe med kunder/marked og har allerede gode kunderelasjoner. Du ser stadig etter muligheter både innen eget og/eller andre fag som Rambøll kan tilby. Du har lyst til å arbeide innenfor byggfaget, med god faglig kompetanse og prosjekterfaring og trives med å arbeide i et entusiastisk, hyggelig og tverrfaglig miljø. Du trives med samarbeid, og tar naturlig del i utviklingen av dine medarbeidere. Vi lever av fornøyde kunder og du må ha kunden i fokus, og ha stort fokus på rettidig leveranse med høy kvalitet.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Du har godt humør og du er en som bidrar til at vi har det gøy på jobb
  • God skriftlig og muntlig norsk fremstillingsevne.
  • Vi søker primært en person med solid teoretisk kunnskap, helst utdannet Sivilingeniør (M.Sc).
  • Du må ha noen års erfaring, dog er din faglige tyngde og evne til å bidra til anskaffelse av nye oppdrag enda viktigere

Rambøll tilbyr:

Som samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger (6 uker ferie/fri per år). Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Bjørnar Helland +47 482 46 405

Vis flere stillinger: