Rådgivende ingeniør bygg

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist17.11.2016

Vårt kontor i Ålesund består i dag av 14 medarbeidere. Avdelingen har betydelig kompetanse innen de byggetekniske fagene. Vi kan sammen med våre kontor i Trondheim og Bergen, tilby markedet et komplett tverrfaglig konsulent- og rådgivningsmiljø.

Vårt lokalkontor dekker i hovedsak området Møre og Romsdal, samt nord for Sognefjorden. I flere tilfeller gjennomfører vi likevel oppdrag også andre steder. Vår kundeportefølje består både av privat og offentlige oppdragsgivere. Rambøll i Ålesund har spennende oppdrag innenfor bygg og eiendomsbransjen og søker nå ytterligere ressurser.

Om stillingen

Stillingene innebærer å være fagrådgiver RIB innen ditt felt. Som oppdragsleder vil du styre våre øvrige ressurser som deltar og være kundens kontaktperson. Oppgavene varierer fra tidligfase arbeid (skisse/forprosjekt) som ender i utarbeidelse av konkurransegrunnlag til detaljprosjektering og oppfølging i byggeperioden. Oppgaver vil være byggeteknisk prosjektering med statiske beregninger og 3D-tegning. Jobben innebærer selvstendig arbeid, men også i team sammen med andre. Andre viktige oppgaver vil være:

  • BIM (du kan gjerne armere i 3D)
  • Modellering i Revit/Robot/FEM-design

Vi verdsetter mobilitet i hverdagen da avdelingen jobber i et tverrfaglig samarbeid på tvers av lokasjoner. Noen ganger ved reisevirksomhet, men ofte også ved bruk av Skype/Lync.

Hvem vi søker

Vi søker deg med god teoretisk forståelse for statikk og prosjekterfaring og som er interessert i videre faglig utvikling. Du må trives med å arbeide selvstendig i et (periodevis) hektisk, hyggelig og tverrfaglig miljø. Du er enig i prinsippet om å «brette opp ermene» når det trengs, både i egne prosjekter og når andre kolleger trenger din hjelp. Den rette kandidaten vil forstå at fornøyde kunder er svært viktig for oss. Kunder vil omtale deg som engasjert, og ditt arbeid beskrives med høy kvalitet og levert i tide. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Fortrinnsvis utdannelse som sivilingeniør (M.Sc) innen Bygg/anlegg
  • 3 års relevant erfaring eller mer
  • Du ser etter nye muligheter hos kunden eller i markedet.
  • Initiativrik, engasjert og løsningsorientert
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Bjørnar Helland +47 482 46 405

Vis flere stillinger: