Sivilingeniør/ingeniør Bygg & Anlegg - Driftskontrakt Drammen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet.

FirmaVeidekke Industri
FylkeBuskerud
StedMjøndalen
Søknadsfrist10.12.2016

Vi søker deg som er sivil ingeniør eller ingeniør til en spennende jobb som driftsleder for en av Norges største driftskontrakter, vår veivedlikeholdskontrakt i Drammen. Vi ser for oss at du er engasjert, proaktiv og kan styre komplekse prosesser innen entreprise i bygg- og anleggsbransjen. Kontorsted vil være i Mjøndalen rett utenfor Drammen.

Arbeidsoppgaver

Du vil som driftsleder være en viktig støttespiller for anleggsleder på kontrakten, og du vil få ansvaret for prosjekter i kontrakten. Driftsapparatet som leverer for kontrakten består av om lag 40 årsverk, 7 egne ansatte og resterende er underentreprenører. Hovedoppgaven for dette teamet er å levere i tråd med kravene i kontrakten, både når det gjelder kvalitet og lønnsomhet. Kontrakten omsetter for ca. 70 millioner kroner per år.

Din viktigste oppgave vil være å lede og organisere de prosjektene du vil få ansvaret for, herunder sørge for effektiv utnyttelse av mennesker og maskiner. Vi anser det også som vesentlig at du kan etablere gode relasjoner til våre kunder og samarbeidspartnere. Du må regne med å ha «mange jern i ilden» og håndtere dette i samarbeid med dem du har rundt deg.

Like viktig som ditt fokus på god drift, er at du hele tiden arbeider for at alle skal komme hjem like hele som da de kom på jobb.

Du rapporterer til anleggsleder, som har ansvaret for den daglige ledelsen av driftskontrakten.

Kvalifikasjoner

I tillegg til å være sivil ingeniør eller ingeniør ser vi for oss at du har jobbet med entreprise i starten av din karriere, eller ønsker å jobbe med entreprise. Du kjenner derfor til krav og regelverk i bransjen, og du kan håndtere kontrakter slik at vi kan etterleve plikter, ivaretar våre rettigheter og følger opp krav fra byggherre. Vi ønsker at du har 2-3 år med erfaringen gjerne fra å lede prosjekter og styre ressurser, men også nyutdannede kan søke. Det er positivt om du har et faglig nettverk i distriktet, men det kan bygges opp over tid.

Du kommuniserer godt med andre, både muntlig og skriftlig, og du er god til å bruke IT-verktøy i arbeidshverdagen.

Personlige egenskaper

Vi er på jakt etter deg som har ønske om å utvikle deg videre innenfor faget drift og vedlikehold. Vi vil at du er tydelig, strukturert og involverende når du styrer egne prosjekt. Vi ser også for oss at du er handlekraftig, har forretningsteft og god økonomiforståelse. Du er opptatt av å finne gode løsninger for kunden og oss.

Veidekkes verdier: Profesjonell - Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, så det er det av betydning at du også kan stå for disse.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling med mye ansvar i et solid og spennende konsern med gode muligheter for kompetanseutvikling gjennom Veidekkeskolen.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil få mulighet til å eie egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 16 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Vi ønsker at du sender søknad, inkludert din motivasjon for å søke stillingen, CV og vitnemål.

Spørsmål om stillingen?

Christer Magnusson

975 08 283

Søk stilling

Vis flere stillinger: