Kjell Erik Grøsfjeld, nyansatt Admininstrerende direktør i Kruse Smith Eiendom, Sissel Leire, Styreleder i Kruse Smith Eiendom. Foto: Kruse Smith

Blir ny administrerende direktør i Kruse Smith Eiendom

Grøsfjeld (44) er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og har siden 2003 arbeidet som eiendomsadvokat i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS, hvor han er leder for selskapets praksis innen eiendom og entreprise i Stavanger.

Den nye lederen av Kruse Smith Eiendom har i tillegg til omfattende juridisk erfaring, også vært en sentral i ressurs innen lokalpolitikken i Stavanger, blant annet som tidligere leder for Kommunalstyret for miljø og utbygging, som er det politiske fagstyret for kommunens eiendommer og byggeprosjekter. For tiden er Grøsfjeld bl.a. nestleder i Kontrollutvalget i Stavanger kommune og styreleder i Stavanger Forum AS.

Grøsfjeld har også en Master of Business Administration (MBA) fra Cambridge University i England.

Sterk kandidat
- Kjell Erik er en kandidat med en spennende og relevant erfaring for en topplederjobb i Kruse Smith Eiendom. Vi tror han vil tilføre oss kompetanse, både som leder og fagperson som vil bidra til å utvikle selskapet. Gjennom stor aktivitet over mange år har han også opparbeidet seg et godt nettverk, både lokalt, regionalt og nasjonalt. Vi er stolt over å ha fått Kjell Erik på laget, sier Sissel Leire, styreleder i Kruse Smith Eiendom i en pressemelding.

- Det var over 100 kandidater til denne stillingen og den ble tydelig oppfattet av markedet som spennende og aktuell. Spesielt viktig for selskapet var en strategisk leder med kjennskap til eiendomsbransjen – det fant vi i Grøsfjeld, sier konsernsjef Jan Hestås.

Motivert for oppgaven
- Jeg har fulgt Kruse Smith Eiendom og resten av Kruse Smith-konsernet i flere år fra sidelinjen, og jeg er imponert over utviklingen som selskapene har hatt. Fra å være en solid norsk entreprenørbedrift med lange tradisjoner, har Kruse Smith også tatt en lederrolle innen innovasjon, forskning og utvikling. Kruse Smith Eiendom er godt posisjonert for fremtidig eiendomsutvikling, og jeg ser frem til å samarbeide med de dyktige medarbeiderne i
selskapet, sier Kjell Erik Grøsfjeld.

Kjell Erik Grøsfjeld tiltrer stillingen i januar.