Bryn - Helsfyr i Oslo. Foto: nyebilder.no

Bryn-utvikler kjøper nye eiendommer

IK Gruppen kjøper Tvetenveien 6 og 8 på Bryn i Oslo.

Det skriver Bryn-Helsfyr-samarbeidet i en pressemelding.

Med IK Gruppens tomtekjøp øker Øni Eiendom, ved Maya Eiendom, sin Bryn-Helsfyr-portefølje til syv eiendommer på totalt rundt 32 mål med 22.000 kvadratmeter næringsareal.

Øni er et av flere selskaper under holdingselskapet IK Gruppen.

På Bryn har selskapet lenge eid og forvaltet Østensjøveien 9 og Østensjøveien 15d. I løpet av det siste året har porteføljen blitt utvidet til også å omfatte naboeiendommene Østensjøveien 19, 17 og 15c.
Nå kjøper IK Gruppen eiendommene Tvetenveien 6 og 8, og utvider dermed sin Bryn-Helsfyr-portefølje til totalt syv eiendommer. Tvetenveien 6 har et eksisterende næringsbygg på rundt 2.000 kvadratmeter, som er delvis utleid. Naboeiendommen, Tvetenveien 8, er en ubebygget tomt på rundt to mål.

Øni planlegger, ifølge pressemeldingen, å utvikle et nytt næringsbygg på tomten, og å samlokalisere IK Gruppens virksomhet i mellom 2.000 og 3.000 kvadratmeter i det nye bygget.

– Topp beliggenhet og tilgjengelighet blir stadig viktigere, og vi har sterk fremtidstro på Bryn-Helsfyr. I tillegg til å utvide og videreutvikle porteføljen vår i området, ønsker vi på sikt å etablere virksomheten i et eget nybygg her, sier Bjørn-Erik Indahl i Maya Eiendom.

Øni har siden 2011 vært blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.