Ill. Statens vegvesen

Fire tilbud på rådgiveroppdrag på Jevnaker

Statens vegvesen har mottatt fire tilbud på konkurransen om rådgiveroppgaver knyttet til den kommende utbyggingen av E16 Eggemoen-Olum. Tilbudene skal evalueres før oppdraget tildeles og kontrakt undertegnes.

Når tilbudsfristen gikk ut 20. oktober hadde firmaene ÅF Reinertsen, Multiconsult, Structor Lillehammer og Niras Norge levert tilbud i konkurransen om å bistå Statens vegvesen med utforming av konkurransegrunnlag for entrepriser for en fremtidig utbyggingen av E16 Eggemoen-Olum. Før arbeidet kan begynne skal tilbudene evalueres og kontrakt inngås.

I tillegg til å bistå med utforming av konkurransegrunnlag for entrepriser, inngår også tre opsjoner til oppdraget som eventuelt løses ut senere:

* Opsjon på utarbeidelse av konkurransegrunnlag for lokale støytiltak langs E16 og avlastet vegnett. I denne opsjonen inngår også oppfølging i byggetiden.

* Opsjon på å utarbeide komplett konkurransegrunnlag for opprusting av fylkesveg 241 med separat gangveg mellom Kleggerud og Jevnaker. Oppfølging i byggetiden inngår også i denne opsjonen.

* Opsjon på utarbeidelse av komplett konkurransegrunnlag for miljøgate gjennom Jevnaker. I denne opsjonen inngår også oppfølging i byggetiden.