Kontrollingeniør Hitra

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedHitra
Søknadsfrist06.11.2016

Vegseksjonen i Sør-Trøndelag har ansvar for drift og vedlikehold av riks- og fylkesveger i fylket og mindre/mellomstore investeringsprosjekt på samme vegnett. Seksjonen har 44 medarbeidere med kontorsted i Statens Hus i Trondheim, Heimdal, Støren, Hitra og Åfjord. Det er nå ledig stilling som kontrollingeniør for drift og vedlikehold av riks- og fylkesvegnettet på Hitra og oppmøtested er på Hitra.

Hva skal du jobbe med?

  • Rapportere til byggeleder på kontrakten, og bistå byggeleder i blant annet oppfølgingen av kontrakten med entreprenøren
  • Gjennomføre stikkprøvekontroller på utført arbeid av driftsentreprenørene på kontrakten. Kontrollene må påregnes utført til alle døgnets tider i all slags vær, avhengig av oppståtte værsituasjoner. Det må påregnes å rykke ut hjemmefra for å utføre kontroller
  • Utarbeide gode kontrollplaner, samt dokumentere og rapportere kontrollresultater
  • Redegjøre for gjennomførte kontroller i byggemøter
  • Utføre kontrolloppgaver i området, som ikke omfattes av driftskontrakten
  • Gjennomføre tilstandsregistrering av veg og tilhørende objekter
  • Kontrollingeniør for investeringsprosjekter i vegseksjonen i aktuelle geografiske ved behov
  • Innmelding og behandling av data i NVDB
  • Være byggeleders faste stedfortreder
  • Følge opp og understøtte HMS-arbeidet innenfor kontraktsområdet
  • Kontrollingeniørene skal inngå i vinter- og sommer beredskapsvakt på seksjonen

Hvem er du?

  • Det kreves bachelorgrad som ingeniør innenfor byggfag, fortrinnsvis med vegrelaterte fag. Det er en fordel med erfaring fra drift og vedlikehold av veg men nyutdannede kan også søke
  • Du må ha førerkort klasse B
  • Du bør ha erfaring med bruk av dataverktøy og interesse for å lære deg etatens fagsystemer
  • Interesse for drift og vedlikehold av veg vil bli vektlagt

Du må også være god i norsk både muntlig og skriftlig da stillingen innebærer utstrakt samarbeid med både kollegaer og eksterne samarbeidspartnere. Søkere med utdanning fra utlandet må kunne fremvise NOKUT godkjenning av utdanningen tilsvarende kravet i annonsen. Vi søker person som har lyst til å jobbe ute i kontraktsområdet og som trives med selvstendige og praktiske oppgaver. Som kontrollingeniør vil man jobbe både i team og alene. Dette krever at du er strukturert og at du liker å planlegge din egen arbeidshverdag. Det er viktig at du trives både i eget selskap og i samarbeid med kolleger og at du kommuniserer tydelig. Vi legger vekt på å ha et godt og utviklende arbeidsmiljø og ønsker at du bidrar aktivt til en positiv arbeidshverdag.

Lønn:

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønna trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gode muligheter for etter- og videreutdanning.

Annet:

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet. Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Kontaktpersoner:
Arne Iversen
tlf: 954 98 041

Søk her

Vis flere stillinger: