Sommerjobb - Backe

Backe bygger lokalsamfunn og er blant Norges ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsselskaper. Vi består av 14 lokale entreprenører med sterk lokal tilhørighet. Vi utvikler og bygger næringsbygg og boliger gjennom våre entreprenørselskap fra Trondheim og sørover. Vi har vi en omsetning på 3,5 mrd og rundt 1000 medarbeidere. Hovedkontoret er på Lysaker utenfor Oslo.

FirmaBacke
FylkeFlere fylker
StedSør-Norge
Søknadsfrist02.01.2017

Vi bygger for fremtiden og for sommeren 2017 søker vi dyktige og lærevillige ingeniørstudenter til sommerjobb i våre selskaper. Hos oss får du omsatt teori til praksis, du får kjennskap til bransjen og oppleve hvordan det er å jobbe i prosjekt. Du får muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse, få relevant arbeidserfaring med varierte arbeidsoppgaver i et uformelt og godt arbeidsmiljø i tillegg til at vi får mulighet til å bli kjent med deg.
Veien til fast ansettelse etter endt studie går gjerne gjennom disse plassene og mange av våre nyutdannede har takket ja til faste stillinger etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom vårt sommerjobb program.

Vil du være med på laget, vil vi gjerne høre fra deg!

Kvalifikasjoner

  • Interesse for byggfaget, arbeidslyst og engasjement
  • Tar initiativ og bidrar til godt arbeidsmiljø
  • Liker å jobbe i team
  • Er nysgjerrig på Backe og har lyst til å bli bedre kjent med oss

Utdanningsretning

  • Bygg og anlegg

Utdanningsnivå

  • Høyskole/Universitet

Vi tilbyr

  • En spennende og lærerik sommer.

For at din søknad skal bli vurdert ber vi deg registrere din personalia, legg ved CV og karakterutskrift og skriv et kort søknadsbrev om hvorfor du ønsker sommerjobb hos oss.

Siden vi er representert geografisk i hele Sør-Norge, det er viktig at du skriver hvor i landet du søker jobb. Se hvor vi er representert her: http://backe.no/selskaper

Kontaktinfo: Anita Linde, Leder Kurs og Kompetanse, 977 788 70, anita.linde@backe.no

Søk her!

Vis flere stillinger: